Avoimet työpaikat: Kesätyöntekijöitä Kuopioon 2024

Hakuaika 17.12.2023 - 24.3.2024
Tehtävän luonne Määräaikainen/Sesonki
Sijainti Ankkuritie 2, Kuopio

Best-In on koiran- ja kissanruokien valmistukseen erikoistunut yritys Kuopiosta. Meidät tunnetaan erityisesti koirien tuoreruoasta, lisäksi valikoimamme sisältää luonnolliset makupalat sekä pakasteet. Best-In Oy on osa Atria-konsernia.

 

Miltä kuulostaisi kokemus ison ruokatalon töistä, reilu palkka, säännölliset työajat ja vapaat viikonloput? Atrialla on nyt haussa 700 kesätyökaveria eri puolille Suomea – tule mukaan porukkaan!  

 

Meillä Atrialla tehdään Suomen tunnetuimpia ruokatuotteita pihveistä pinaattilettuihin, hyvällä fiiliksellä. Kuopion Best-Inillä olemme erikoistuneet kotimaisten koiran- ja kissanruokien valmistukseen. Kesätyöpaikkoja on tarjolla lemmikkieläinruokatehtaalla tuotannon tehtävissä. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä tarjoamme kaikkiin tehtäviin kattavan perehdytyksen. Atria sopii hienosti myös ensimmäiseksi kesätyöpaikaksi. 

 

Miksi kannattaa hakea mukaan?

- Maittavat välipalaedut

- Tuotteet kotiin edulliseen hintaan henkilökuntamyymälästä

- Ison ruokatalon etenemismahdollisuudet – meillä tie vakituiseen työsuhteeseen kulkee lähes aina kesätöiden kautta etenkin tuotannon tehtävissä. Hyvin tehty työ voi kantaa pitkälle!

- Reilu palkka!

 

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on:  

- Reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä yhteistyötaitoja 

- Hyvää peruskuntoa

- Olet vähintään 18-vuotias

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastatteluun kutsumme soittamalla tai sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Ville Hiltunen, puh. 050 4737 507. Hae viimeistään 24.3.2024!