Avoimet työpaikat: Palkanlaskija

Hakuaika 24.6.2024 - 26.7.2024
Tehtävän luonne Määräaikainen
Sijainti Itikanmäenkatu 3, Seinäjoki

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme palkanlaskijaa Seinäjoelle Itikanmäen toimipisteeseen vanhempainvapaan sijaisuuteen!
 

Millainen duuni olisi tarjolla? ✨ 

Tehtävässäsi toimit osana palkanlaskennan tiimiä ja otat vastuun oman alueesi palkanlaskennasta, sisäisestä raportoinnista sekä viranomaisilmoituksista. Toimit läheisessä yhteistyössä koko Atria Suomen HR-tiimin, esihenkilöiden ja muiden sidosryhmien kanssa. 
 

Millaista huipputyyppiä etsimme? 🔎 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa, hyvää työlainsäädännön tuntemusta sekä vähintään vuoden kokemusta palkanlaskennasta. Tehtävässä tarvitset hyviä IT-taitoja ja numerotarkkuutta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäinen ja huolellinen työskentelyote. Elintarvikealan työehtosopimusten tuntemus sekä kokemus Jotbar-tiedonkeruu- tai CGI:n palkkajärjestelmistä katsotaan eduksi.


Mitä haluamme tarjota sinulle?  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut. Työpisteesi sijaitsee Seinäjoella Itikanmäen toimipisteessä. Atrialla on käytössä hybridityömalli, joka mahdollistaa joustavan työskentelyn työpaikalla ja etänä.
 

Kysy lisää ja hae! 📞 

Kiinnostaisiko duuni paremman mielen tekijänä, palkanlaskijana? Ota yhteyttä palkkahallintopäällikköön Annikka Piirtoon, puh. 040 356 7227. Tavoitat Annikan parhaiten tiistaina 9.7.2024 klo 13-15 välillä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Hakuaika päättyy 26.7.2024.