Tiedonantopolitiikka

Atrian sijoittajaviestinnän tavoitteena on varmistaa, että markkinoilla on kaikkina aikoina käytössään oikeat ja riittävät tiedot Atrian osakkeen arvon määrittämiseksi. Lisäksi tavoitteena on antaa rahoitusmarkkinoille monipuolista tietoa, jonka pohjalta pääomamarkkinoilla toimivat voivat muodostaa perustellun kuvan Atriasta sijoituskohteena.

 

Atria on määritellyt sijoittajasuhdeviestinnässään hiljaisen kauden, joka on 30 kalenteripäivää ennen osavuosikatsausten ja tilinpäätösten julkaisemista ja mikäli katsauskauden päättymisen ja katsauksen/tiedotteen julkistamisen välissä on yli 30 vuorokautta, tämä kausi. Tänä aikana Atria ei anna lausuntoja taloudellisesta tilastaan.

 

Sijoittajainformaatio

Atria julkaisee taloudellisen informaation ajantasaisesti internet-sivuillaan osoitteessa www.atria.com. Sivuilta löytyvät vuosikertomukset, osavuosikatsaukset sekä pörssi- ja lehdistötiedotteet. Yhtiön suurimmat osakkeenomistajat ja sisäpiiri sekä näiden omistukset päivitetään sivuille säännöllisesti.

 

Pörssi- ja lehdistötiedotteet sähköpostiin
Jos haluat lisätä nimesi Atria Oyj:n pörssi- tai lehdistötiedotteiden sähköpostijakelulistaan, lähetä meille yhteystietosi tästä - tilauslomake löytyy linkistä aukeavan sivun lopussa.

 

ATRIA OYJ:N TIEDONANTOPOLITIIKKA.PDF

Atria Oyj:n hallituksen hyväksymässä tiedonantopolitiikassa kuvataan keskeiset periaatteet ja toimintatavat, joiden mukaisesti yhtiö toimii kommunikoidessaan median, pääomamarkkinoiden ja muiden sidosryhmiensä kanssa.