Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 18.12.2013

Atria Kulinaari - haastekisa ruokabloggaajille

Atria järjesti joulukuussa Atria Kulinaari –haastekisan ruokabloggareille. Sarjoja oli kaksi: Juhlahumua ja Arjen nautintoja.

15 ruokabloggaajalle annettiin tehtäväksi luoda Atria Kulinaari Pihvinaudan Takuumureasta ulkofileepalasta näyttävä ja herkullinen annos juhlatarjoiluun. Atria Kulinaari Herkkunakeista tuli luoda kekseliäs arkiruoka. Kaikki osallistujat saivat palkinnoksi Atria 7kg Juhlankinkun. Sarjojen parhaat voittivat lisäksi Ridderheims Gourmet –herkkulajitelman ja Atria joululaatikoita. Lisäksi voittajat saavat ainutlaatuisena palkintona oman reseptinsä ravintolaan! Juhlahumua-sarjan upein juhla-annos liitetään Ravintola Graniittilinnan menuun. Kekseliäin arkiruokaresepti pääsee Palmia-ravintolaketjun lounaslistalle.

Voittajat on nyt valittu. Juhlahumua-sarjan voitti Onko nälkä? –bloggaaja Joonas Laakso. Hän kehitti reseptin nimeltä Juhlahumussa valkosipulivodkalla liekitettyä ulkofilettä. Perustelut: Annos sopii hyvin tarjottavaksi Graniittilinna-ravintolassa, eikä sitä tarvinne muokata. Houkuttelevuutensa ansiosta se on myös myyvä. Annoksen makumaailma sopii hyvin talviruokalistalle. Linkki: http://laaxojnas.blogspot.fi/, pvm. 12.12.2013.

Arjen nautintoja –sarjan voitti Patalintu-bloggaaja Petra Lehtinen annoksellaan Atria Kulinaari Nakki ramen -nuudelikeitto. Voittaja valikoitui siksi, että annoksessa on vähän suomalaista (nakit ja kananmuna), vähän ulkomaista (inkivääri ja nuudelit). Annoksen värit ovat upeat, ja makutaso onnistunut. Petra kertoo kehittäneensä reseptin yhdessä miehensä Jeren kanssa, koko perheen makuun. Linkki: http://patalintu.blogspot.fi/2013/12/arjen-nautintoja-nakki-ramen.html.

Kaikki 15 ruokabloggaajaa ovat julkistaneet reseptinsä ruokablogeissaan, joista löytyy myös annoksista ottamansa kuvat. Todella mielenkiintoista ja trendikästä reseptiikkaa! Suuri kiitos kaikille ruokabloggaajille erittäin mielenkiintoisista annoksista ja osallistumisinnosta.

Onko nälkä? http://laaxojnas.blogspot.fi/
Patalintu http://patalintu.blogspot.fi/
Cebicin keittiö http://cebicinkeittio.blogspot.fi/
Food and some http://foodandsome.blogspot.fi/
Hellan ja viinilasin välissä http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.fi/
Herneetkin rokkaa http://herneetkinrokkaa.blogspot.fi/
Jotain maukasta http://www.jotainmaukasta.fi/
Kaikki äitini reseptit http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.fi/
Kirsin keittiössä http://kirsi1974.vuodatus.net/
Meanwhile in the Longfield http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/
Nautiskellen http://nautiskellen.blogspot.fi/
Soppaa ja silmukoita http://soppaajasilmukoita.blogspot.fi/
Tiskivuoren emäntä http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/
Tuulikummun keittiössä http://tuulikummunkeittiossa.blogspot.fi/
Tyrniä ja tyrskyjä http://tyrniajatyrskyja.blogspot.fi/

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen