Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 24.4.2013

Nimitysuutisia A-Tuottajat Oy:ssä

KTM Niina Turunen on nimitetty 15.4. alkaen A-Tuottajat Oy:n palvelupäälliköksi. Niina toimii AtriaSika- ja AtriaNauta -tuottajapalveluiden ja kuljetussuunnittelijoiden esimiehenä.

FM Marko Jokinen on nimitetty AtriaNauta -palvelun kehityspäälliköksi 1.5. alkaen. Markolla on nautakehitysryhmän vetovastuu ja vastuu kolmivaiheketjun kehittämisestä. Marko vastaa myös nautatilojen asiakkuuspäälliköiden osaamisen kehittämisestä, on mukana vaativissa investointiprojekteissa, vastaa vasikka- ja lihanautatilojen tulosten seurannasta ja raporttien kehittämisestä ym. Marko on aiemmin toiminut vasikkakasvattamoiden asiakkuuspäällikkönä.

MMM, agronomi Susanna Vehkaojan on nimitetty A-Tuottajat Oy:n kehityspäälliköksi. Susannan vastuualueena on emolehmätuotannon kehittäminen, genetiikka ja pihvisiitoseläinkauppa, nautatilojen asiakkuuspäälliköiden osaamisen kehittäminen, vaativat tilojen kehittämistehtävät, emotilojen tulosten seuranta ja raporttien kehittäminen. Hän on aiemmin toiminut tuotepäällikkönä AtriaNauta -palvelussa.

Agrologi (AMK) Antti Arola on nimitetty 15.4. alkaen AtriaNauta -palveluun liha- ja emonautatilojen asiakkuuspäälliköksi Pohjois-Suomeen.

Agrologi (AMK) Annika Kilpiö on nimitetty asiakkuuspäälliköksi AtriaNauta-organisaatioon 21.3.2013 alkaen. Annika vastaa läntisen Etelä-Suomen lihanauta- ja emolehmätiloista.

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen