Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 19.5.2014

Atria osallistaa 10 000 suomalaista lasten kerhotoiminnan tukemiseen

Suomen johtaviin elintarviketeollisuuden yrityksiin lukeutuva Atria on avannut tänään Maailman reiluimman grillauspöydän, jossa kerätään tukea lasten kerhotoiminnan järjestämiseen. Verkossa toteutettavassa kampanjassa kerättävällä lahjoitussummalla avataan uusia kerhoja ja tarjotaan suomalaislapsille pääsy monipuolisten liikuntaharrastusten pariin riippumatta perheen tulotasosta. Lahjoitussumma kertyy sitä mukaa, kun virtuaaliseen grillauspöytään istuu uusia ihmisiä.

Kampanjan kautta kerätyillä varoilla järjestetään lapsille matalan kynnyksen liikunnallista kerhotoimintaa WAU ry:n kautta. Kampanjalla Atria haluaa tukea suomalaisia lapsiperheitä ja antaa lapsille hyvät eväät kasvuun. Monipuolisen liikunnan ja säännöllisen harrastustoiminnan on todettu vahvistavan niin lasten terveyttä kuin sosiaalisia taitoja ja ehkäisevän syrjäytymistä.

”WAU ry:n järjestämän kerhotoiminnan valinta lahjoituskohteeksi oli Atrialle luontevaa, sillä kerhotoiminta koskettaa tuhansien suomalaisperheiden arkea. Haluamme kantaa vastuuta ja osaltamme tukea mahdollisimman monen suomalaislapsen pääsyä liikuntaharrastusten pariin”, kertoo Atrian viestintäpäällikkö Hanne Kortesoja.

Atrian tuella avataan jopa kymmenen uutta kerhoa

Suomalaiset voivat osallistua keräyssumman kartuttamiseen istumalla verkossa olevaan virtuaaliseen grillauspöytään. Jokaista grillauspöytään istunutta kohden Atria lahjoittaa yhden euron hyväntekeväisyyskassaan. Istumalla virtuaaliseen grillauspöytään suomalaiset voivat osoittaa tukensa hyvän asian puolesta. Tavoitteena on koota maailman reiluimman grillauspöydän ääreen 10 000 suomalaista.

”Teemme työtä sen puolesta, että kaikilla lapsilla olisi tasa-arvoinen pääsy aktiivisten liikuntaharrastusten pariin. Kampanjan aikana kerättävä tuki mahdollistaa jopa kymmenen uuden kerhon perustamisen ja voimme tarjota maksuttoman kerhopaikan jopa 200 lapselle”, kertoo WAU ry:n markkinointipäällikkö Katri Einamo.

WAU ry on vuonna 2009 perustettu voittoa tavoittelematon kotimainen hyvinvointijärjestö, joka edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia. Yhdistyksen tehtävänä on järjestää fyysistä aktiivisuutta edistävää matalan kynnyksen kerhotoimintaa lasten ja nuorten näkökulmasta.

Linkki Atrian reiluimpaan grillauspöytään: http://www.atria.fi/reiluinpoyta

Lisätiedot:

Atria Oyj
Hanne Kortesoja, viestintä- ja IR-päällikkö
hanne.kortesoja@atria.fi
puh. 0400 638 839

WAU ry
Katri Einamo, markkinointipäällikkö
katri.einamo@wau-ry.net
puh. 040 740 0408

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen