Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 06.8.2014

Atrian uutuudet syyskaudelle 2014

Juuriltaan tinkimätön suomalainen, Atria, tuo markkinoille syyskaudella lisää uusia Atrian tuottajatilamerkittyjä lihatuotteita - kansalle lisää todistettavasti suomalaista lihaa. Bravuuri-tuotesarja laajenee todella mureilla liharuoilla, pitkään matalassa lämpötilassa haudutettuina. Ylikypsä Pulled Pork tarjoaa paljon vaihtoehtoja kotikeittiöön. Uudistettu Atria Suomalainen Nakki kirii uusiin ulottuvuuksiin. Suomalainen liha on pääosassa grillikesän kääntyessä syksyyn – niin arkikattauksissa, rennoissa illanvietoissa kuin juhlavilla pihvipäivällisilläkin.


Broileria kansa haluaa, sitä kansa myös saa – suomalaista.
Atria Perhetilan Maissipaneroitu Broilerin Sisäfilee 460g
Gluteeniton ja lisäaineeton broilerin sisäfilee, maissipaneroituna. Uutuus saa kiitosta erinomaisesta rapeudesta ja miedosta mausta. Valmistuu nopeasti ja helposti arkiateriaksi - juhlistaa viikonlopun napostelua ja dippailua! Kohderyhmänä huomioitu erityisesti lapsiperheet ja keliaakikot.
Atria Hornet-maustettu Broilerin Paistipihvi 600gS
uomalaisen broilerin paistileikkeitä, tutulla Hornet-makulupauksella. Tulisuus sopii erinomaisesti paistileikkeeseen. Uutuus kaikille tulisempien makujen ystäville!
Jyväbroiler Yrtti-pippurimaustettu Kokonainen Broileri n. 1,2kg
Suolattu ja pintamaustettu kokonainen broileri. Mausteina mm. mustapippuri, paprika, persilja, valkopippuri, valkosipuli. Kokonaisen broilerin suosio on jälleen kasvussa!Värikkäitä  lihakastikeuutuuksia Atria Bravuuri –tuotesarjaan.

Helppous ja nopeus ruoanlaitossa ovat yhä voimistuvia trendejä. Keittiöissä tuoksuu
kotiruoka. Bravuuri-lihakastike on kuin itse alusta asti tehtyä. Atrian isossa keittiössä pitkään matalassa lämpötilassa kypsytetty suomalainen liha on suussa sulavan mureaa ja maukasta. Pienellä tuunauksella kotona kätevästi viimeisteltäviä ja nopealla lämmityksellä tarjottavia. Kotoiset, aidot makumaailmat. Lihan osuus 37 %. Tuunausvinkkejä pakkauksessa. 

Atria Bravuuri Härkäruukku 800g
Mureita naudanlihakuutioita ja sipulia sopivan mausteisessa kastikkeessa. Helppo valmistaa: vain viiden minuutin lämmitys kattilassa. Ruoka kuin itse alusta asti tehtyä. Kotoisa maku erityisesti nuorison ja aikuisten mieleen.
Atria Bravuuri Possu Stroganoff 800g
Mureita porsaanlihakuutioita tomaattisessa stroganoff-kastikkeessa. Lyhyt lämmitys kattilassa riittää. Arkenakin voi syödä hyvin - lapsiperheiden herkku valmistuu kuin itsestään. Tuunausvinkki: lisää smetanaa ja suolakurkkupaloja.


Possua pannulle, uuniin, jopa sellaisenaan
Atria Pulled Pork Ylikypsä Revitty Porsaanliha 250g, heti käyttövalmista!
Suomalaisen porsaan lapaamuhevaksi haudutettuna, mieto suolaus ja perusmauste. Kuluttaja voi itse maustaa lihan mieleisekseen käyttötavasta riippuen. Monikäyttöinen tuote leiväntäytteenä, kastikkeessa, munakkaassa, pizzassa, salaatissa ja sellaisenaan. Lihapitoisuus 93 %. Kätevässä pussipakkauksessa.
Atria Viljaporsaan Pintamaustettu Fileepihvi Katalonia 550g, Suomesta.
Suomalaista viljaporsaan fileetä, lihapitoisuus 82 %. Uusi eteläeurooppalainen
makumaailma tomaatista, sipulista, oliiviöljystä ja yrteistä. Tämä uutuus käy jopa tuliaiseksi lapsiperheelle tai ystävälle. Arkena tällaisenaan ja juhlaan tuunattuna.


Pippuripihviä siitä kaikkein parhaimmasta laadusta, Kulinaarista
Atria Kulinaari Naudan Pippurifilee n600g, hyvän pihvin ystäville.
Kalvotonta, pihvifileeksi leikattua ja pintapippuroitua suomalaista naudan ulkofileetä – parasta naudanlihaa pippuripihviksi. Lihapitoisuus 98 %. Palautetta testaajilta: "Erinomainen. Helppo ja todella herkullista.", "Kelpaisi vieraillekin, mutta yhtään palaa ei jäänyt."

Suomalainen Nakki, entistä maukkaampi ja lihaisempi
Atria UudistettuSuomalainen Nakki 400g, napsahtaa!
Uudistetussa Atria Suomalaisessa Nakissa lihapitoisuus on nyt huikea 78 %. Uusi parannettu mausteseos. Entistä pidempi savustusaika ja naudanliha tuovat nakkiin lisää makua ja näköä. Uusi parannettu mausteseos! Toisistaan irrotetut nakit lisäävät käytön helppoutta. Kotihävikkiä vähentävä duo-pakkaus, jonka voi käyttää kahdessa osassa.
Atria Uudistettu Suomalainen Juusto-pekoni Nakki 360g, kun haluaa palkita itsensä.
Aito pekoni ja juusto (6 %) tuovat ainutlaatuista lisämakua ja mehukkuutta. Korkea lihapitoisuus 73 %. Toisistaan irrotetut nakit helpottavat annostelua. Duo-pakkaus parantaa säilyvyyttä.

Salaatit ja leivänpäälliset
Forssan Crème Fraîche –salaatti Kana-basilika 250g
Crème Fraîchea (20 %) ja majoneesia sisältävä salaatti suomalaisesta broilerin lihasta ja
kierrepastasta. Pehmeän mausteinen maku, jossa mukana miellyttävästi basilikaa.
Atria Herkkumaksamakkara 200g
Atrian maksamakkaraa saa jälleen tankona! Uusi Herkkumaksamakkara on helppo levittää, se on mieto ja pehmeän makuinen, ja siten erityisesti lapsiperheiden mieleen.
Atria Paahdettu Valkosipulikinkku 200g, leikkele
Uusi paahdettu makuvariantti kinkkuihin, etenkin miesten mieleen, maultaan sopivasti
valkosipulinen. Lihapitoisuus 86 %.

Tuotekuvia tästä linkistä.

Lisätietoja:  

Leivänpäälliset: tuoteryhmäpäällikkö Mervi Kivimäki, puh. 040 353 1341, 
mervi.kivimaki@atria.fi 

Kuluttajapakattu liha: tuoteryhmäpäällikkö Anna Kultalahti, puh. 040 865 2467, 
anna.kultalahti@atria.fi

Siipikarjatuotteet: tuoteryhmäpäällikkö Elina Välisaari, puh. 040 641 8327,   elina.valisaari@atria.fi

Ruokamakkarat ja muut lihavalmisteet: tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula
puh. 0400 866 734, kaisa.kettula@atria.fi

Valmisruoka: tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645, 
johanna.hyytinen@atria.fi

Kuva- ja aineistopyynnöt 
Tiedottaja Anne Myllykorpi, puh. 040 630 1544, anne.myllykorpi@atria.fi

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen