Atria.com logo
Pörssitiedotteet | 09.1.2015

Atria parantaa kilpailukykyään ja investoi Nurmon sikaleikkaamon rakentamiseen ja uudistamiseen


Atria parantaa kilpailukykyään ja investoi Nurmon sikaleikkaamon rakentamiseen ja uudistamiseen

Atria investoi Nurmon sikaleikkaamon rakentamiseen ja uudistamiseen noin 36 miljoonaa euroa. Nurmon nykyisen sikaleikkaamon yhteyteen rakennetaan uutta tuotantotilaa ja olemassa olevia tuotantotiloja uudistetaan ja automatisoidaan viimeisintä tuotantotekniikkaa hyödyntäen. Uusia tuotantotiloja rakennetaan yhteensä noin 4500 m2.

Investoinnin myötä Atrian sikaleikkaamon tuottavuus ja kannattavuus paranee merkittävästi. Investoinnin arvioidaan tuovan noin 8 miljoonan euron vuosittaiset kustannussäästöt leikkaamon toimintaan. Kustannussäästöjä muodostuu automatisointien ja tuotannon uudelleenjärjestelyjen kautta. Uuden teknologian hyödyntäminen parantaa myös tuotannon laatu- ja tuoteturvallisuusolosuhteita.

Investointihankkeeseen liittyvät neuvottelut henkilöstön kanssa aloitetaan välittömästi. Hankkeen arvioidaan kestävän noin 2 vuotta ja tänä aikana henkilöstön vähentämis- ja uudelleensijoittamistarpeet tarkentuvat. Henkilöstön vähennystarpeen arvioidaan olevan enintään 80 henkilötyövuotta.

 Lisätietoja antaa Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn, p. 0400 684 224.

ATRIA OYJ
Juha Gröhn
toimitusjohtaja

JAKELU
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.atriagroup.com


 

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen