Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 15.2.2016

Atria on maailman jäljitettävin lihatalo

Atria vastaa kuluttajien vaatimuksiin ja panostaa tilakohtaisesti jäljitettäviin Atria Perhetila -tuotteisiin. Atria on jäljitettävyyden edelläkävijä niin Suomessa kuin maailmalla. Merkittävä osa Atrian broileri-, porsas- ja nautatuotteista on tilamerkittyjä. Helmikuussa kauppoihin saapuu ensimmäinen jäljitettävä naudan jauheliha.

Ruuan alkuperä on noussut entistä tärkeämmäksi ostoperusteeksi kuluttajien keskuudessa. Ruoan suomalaisuutta arvostetaan edelleen, mutta yhä useampi kuluttaja haluaa tietää vielä tarkemmin mistä ruoka pöytään tulee. Yli puolet kuluttajista kokee, että jäljitettävyys tilalle asti on tärkeä ostoperuste. Kotimaista ostamalla halutaan myös tukea ruuan tuotantoa Suomessa. 1

”Atria on ollut jäljitettävyyden edelläkävijä jo vuodesta 2012, kun lanseerasimme ensimmäiset tilakohtaisesti merkityt Perhetilan broilerituotteet. Viime vuosien aikana olemme investoineet tuotannossa jäljitettävyyteen ja sen ansiosta olemme saaneet laajennettua Atria Perhetilan tuotevalikoimaa merkittävästi. Se mahdollistaa kuluttajille puhdasta ja turvallista suomalaista ruokaa, joka on vastuullisesti tuotettua,” kertoo Atrian brändijohtaja Sanna Päällysaho.

Atria on kehittänyt tilalle saakka jäljitettävät Atria Perhetila -tuotteet yhdessä lihantuottajien kanssa. Atria Perhetila -merkki tuotepakkauksessa on tae turvallisesta, laadukkaasta ja hyvän makuisesta lihasta, jonka lihatilallinen omalla nimellään takaa. Kaupoissa on saatavilla yli 50 Atria Perhetilan tilakohtaisesti merkittyä tuotetta ja helmikuun alussa kappoihin saapuu ensimmäinen tilakohtaisesti jäljitettävä Atria Perhetilan naudan jauheliha.

Kuluttajilla on mahdollisuus kurkistaa tuottajien arkeen ja nähdä omin silmin, mistä liha ruokapöytään tulee. Atria on käynnistänyt jäljitettävään lihaan keskittyvän kampanjan, joka avaa ovet suomalaisten lihatuottajien tiloille ja arkeen. Kevättalven ajan kestävän kampanjan keskiössä ovat suomalaiset lihatilalliset ja lihan alkuperän merkitys. Atrian Perhetilalliset kertovat arjestaan kuluttajille visuaalisella tavalla sosiaalisen median kautta #atriaperhetilalta-kampanjassa. Kampanjassa on mukana yhteensä 13 Atrian Perhetilallista, jotka ovat broilerin-, sian- ja naudanlihan tuottajia. Kampanjaa voi seurata Atrian nettisivulla osoitteessa: www.atria.fi/atriaperhetilalta ja Instagramissa tunnisteella #atriaperhetilalta.

1 Lähde: TNS Monitor Ruoka 2015 Osa A: Ruoka-asenteet ja -käytännöt, Tiedonkeruu huhti-toukokuussa 2015 N=6613

Lisätiedot:
Sanna Päällysaho
Brändijohtaja
Atria Suomi Oy
Puh. +358 40 826 8588, e-mail: sanna.paallysaho@atria.com

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen