Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 13.1.2016

Atrian kevään 2016 uutuuksia

Tänä keväänä Atria tuo markkinoille useita herkullisia uutuuksia, helppoa hyvää arkeen ja gourmeeta viikonlopuksi. Ja kaikki suomalaisesta lihasta. Tässä muutamia makupaloja kevään valikoimasta.

Uutuudet ovat kaupoissa helmikuun alusta lähtien.


Atria Perhetilan Naudan Jauheliha 15 % 400 g

Valmistusmaa: Suomi, sisältää tilamerkinnän
Rasvapitoisuus: 15 %

Tiesitkö, että Atria on maailman jäljitettävin lihatalo? Nyt Atria vie edelläkävijänä tilamerkinnän myös jauhelihoihin.Atria Perhetilan Naudan Jauheliha 15 % 400 g on hienoksi jauhettua ja sen rasvapitoisuus on vain 15 %. Tuotteen kohderyhmänä ovat etenkin lapsiperheet, jotka arvostavat maun lisäksi kotimaisuutta, alkuperää ja terveellisyyttä.

Atria Broilerin Reilut Palat Merisuola 450 g

Valmistusmaa: Suomi

Atria Broilerin Reilut Palat Merisuola 450 g ovat mehukas leikkeen ja suikaleen välimuoto. Reilunkokoiset palat ovat paistista käsinleikattuja. Ne soveltuvat monenlaiseen ruuanlaittoon: pataan, grilliin, keittoihin, vartaisiin, naposteluun, pikkupihveiksi. Mieto suolaus helpottaa ruoanlaittoa.

Atria Grillimaustettu Broilerin Koipi 800 g

Valmistusmaa: Suomi

Atria Grillimaustettu Broilerin Koipi 800 g on trendikästä tapas-tyylistä naposteltavaa. Herkkusuiden miedompi makuvariantti soveltuu myös ruoanlaittoon.

Atria Chicken Soup Green Curry 320 g

Valmistusmaa: Suomi
Makuaste: Hot

Atria Chicken Soup Green Curry 320 g on täyteläinen lounaskeitto. Sen makumatkassa yhdistyvät suomalainen broilerinliha ja aasialainen suutuntuma. Sopivasti tuliseen keittoon potkua antavat mm. kaffirlime, korianteri ja sitruunaruoho. Täyteläisyyden viimeistelevät perunakuutiot, kookoshiutaleet sekä ruokakerma. Makuaste hot.

Atria Chicken Soup Red Curry 320 g

Valmistusmaa: Suomi
Makuaste: Medium


Atria Chicken Soup Red Curry 320 g
on kermainen uutuus, jossa ovat tasapainossa suomalainen broilerinliha ja thaikeittiön klassikkoaromit. Korianterin, inkiväärin ja chilin harmoniaa pehmentävät kookoskerma ja nuudelit. Keiton maku, tuoksu, rakenne ja värimaailma hemmottelevat kaikkia aisteja. Makuaste medium.

Atria Kulinaari Liekitetty Porsaan Filee 150 g

Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus: 95 %

Kevään leivänpäällisuutuus, Atria Kulinaari Liekitetty Porsaan Filee 150 g, on liekitetty aidolla liekillä. Sen hellävarainen kypsennys takaa fileen mehevän maun. Porsaan fileen lihapitoisuus on 95%.

Lisätietoja:

wkr0006.pdf

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen