Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 20.6.2016

​Grillimakkarassa maistuu suomalainen kesä

Odotukset näin kesän kynnyksellä ovat korkealla - niin kesäkelien kuin grillikaudenkin suhteen. Meteorologeja sen paremmin kuin sammakkomiehiäkään ei tarvita: tutkitun tiedonkin mukaan Atria on kesästä toiseen kuluttajien mieluisin grillituotemerkki. Kesätuotteista se tärkein on grillimakkara. Kotimainen laatu takaa makuelämyksen.


Juhannus tulee, valmiina ollaan

Viime viikko oli Atrian tehtailla kesän kiireisin. Grillituotteita ja etenkin kesämakkaroita valmistetaan juhannuksen alusviikoilla kolminkertainen määrä normaalituotantoon verrattuna. Atrian 600 kesätyöntekijällä riittää nyt töitä. Kesä ja grillaus on asia, josta aletaan unelmoida heti hiihtokauden jälkeen. Suomalaisista 88 % grillaa, ja 45 % ainakin kerran viikossa kesäkauden ajan, auringon myötä toukokuussa se tänäkin vuonna alkoi.
­­­
Grilliin hankitaan tietysti makkaraa, totta kai - makkaraa ostaa 75 % kotitalouksista. Makkaran lisukkeena grillissä valmistuu samalla myös yhä enemmän suosiotaan kasvattavat grillattavat kasvikset. Kolmanneksi suosituimpia grilliherkkuja ovat kokolihatuotteet.

Suomalainen hakee grilliinsä mieluiten todistettavasti suomalaisia tuotteita. Kotimaisuuden lisäksi valintaan vaikuttavat tuoreus ja maku. Atria-tuotteiden kaikki liha on aina kotimaista.


Grillaus ei olisi mitään ilman tuttuja Atrian makkaraklassikoita
Atria Hiillos on paahtunut suomalaisten grilleissä jo yli 40 vuotta ja Atria Wilhelm on A-luokan lihansyöjien ykkösvalinta.

Tämän vuoden uutuusmakkaroista selvästi eniten huomiota on tähän mennessä saanut Suomen suosituimman grillimakkaran uusin makuvariaatio: Atria Wilhelm Paahdettu Chiliwurst 200 g, lihapitoisuus 88 %. Perusmakkaraa rouheampi rakenne tukee lihaisaa suutuntumaa, ja nakki napsahtaa puraistaessa.

Grillattavista lihatuotteista tänä vuonna erityistä huomioarvoa on saanut Atria Viljaporsaan Fileelankku n. 850 g. Se sopii sellaisenaan grillattavaksi, pihveiksi leikattuna, letitettynä tai jopa lihaisena pizzapohjana!

Lisukkeena suursuosiota grillikauden aikana on kasvattanut Atria Coleslaw Jalopeno –grillisalaatti. Majoneesiton uutuus Atria Raikas Valkosipuli-yrtti Perunasalaatti 300 g, yrttiöljykastikkeessa, on kätevä lisuke sellaisenaan tai lämmitettynä.

Vinkki: Atrian valikoimaan kuuluu satoja tuotetta. Kaikkia ei millään voi olla lähimyymälässäsi tarjolla. Mikäli jokin haluamasi tuote puuttuu, ota yhteyttä kauppiaaseen ja pyydä, että tuotetta tilataan.


Lisätietoja: Matti Perälä, johtaja, lihavalmiste- ja valmisruokaliiketoiminta, Nurmo
Puh. 0400 803 445

Atria-tuotevalikoimaan voi tutustua: www.atria.fi/tuotteet
Atria-kesäuutuuksien kärki: bit.ly/1OWkkip
Atria-grillimakkaravalikoima löytyy netissä: www.atria.fi/tuotteet/?tag=46&page=3

Lisätietoa:
Lihatiedotus
: tiedote 10.6.2016 : www.lihatiedotus.fi/www/fi/index.php?we_objectID=201

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen