Atria.com logo

Taitaja-messuilta kesätöihin

06.5.2016
Kesätyö Henkilöstö

Taitaja2016 -messut pyörähtävät käyntiin maanantaina. Me Atrialla odotamme tapahtumaa jo innolla. On hienoa päästä seuraamaan eri alojen taitajien työskentelyä – kuka onnistuu laittamaan koko osaamisensa peliin, ja vie lajinsa voiton.

Erityisellä mielenkiinnolla seuraamme viittä tuomaroimaamme lajia, sillä lajien voittajille, omien alojensa parhaille taitajille on tarjolla kesätyöpaikka Atrialla. Meiltä kesätyön saavat automaatioasennuksen, eläintenhoidon, catering-kokkien, elintarvikkeiden valmistuksen ja lihatuotteiden valmistuksen mestarit. 

Viidelle alansa parhaalle taitajalle on tarjolla kesätyöpaikka Atrialla.

Nämä voittajat saavat kokemuksen työskentelystä Atrialla ja siitä, millainen Atria on työnantajana. (Ja tähän saakka tämä kokemus on ollut mahtavan positiivinen!) Opiskelijat pääsevät meillä yhä edelleen kehittämään osaamistaan ja laajentamaan tietämystään. Meille voittajat puolestaan tarjoavat alansa parasta ja ajantasaisinta tietoa ja taitoa. Win-win!

Tarvitsemme aina osaavia, motivoituneita ja elintarvikealasta innostuneita työntekijöitä. Tämän vuoksi haluamme panostaa Taitaja-tapahtumaan ammattilaisten kasvattamiseksi. Panostaminen ei tarkoita pelkästään eri lajien tuomarointia, vaan olemme olleet mukana suunnittelemassa kilpailulajien tehtäviä, sisältöjä ja palkitsemiskriteerejä.

Tarvitsemme aina osaavia, motivoituneita ja elintarvikealasta innostuneita työntekijöitä.

Näemme tärkeäksi tarjota nuorille ammattilaisille väylän työelämään. Atria työllistääkin vuosittain satoja kesätyöntekijöitä. Suurimman osan työsuhteet ovat pidempiä kuin varsinainen kesä, sillä kausityöntekijöiden työrupeama voi kestää jopa maaliskuusta elo-syyskuuhun. Kesätyön kautta meille rekrytoituu myös paljon vakituisia työntekijöitä.

Tule käymään Atrian ständillä! Saat tietoa siitä, millaisia työmahdollisuuksia meillä on ja millainen työnantaja Atria on.

Messuilla nähdään!

Jaa