Atria.com logo

Taitajia tarvitaan myös ruoka-alalle!

04.2.2016
Kesätyö Henkilöstö

Tunnettu tapahtumakaupunki Seinäjoki vastaanottaa vuonna 2016 jo keväällä kymmeniätuhansia vieraita, kun Taitaja 2016 -kilpailun finaali järjestetään paikkakunnalla:

”Kilpailussa ratkotaan 48 lajin suomenmestaruudet. Finaalissa kilpailee yli 450 oman alansa osaajaa ja kilpailupaikalle saapuu arviolta 40 000 katsojaa. Taitaja on ammatillisen koulutuksen näyteikkuna ja kehittäjä. Se on työelämän, opettajien ja opiskelijoiden kohtauspaikka.”(Taitaja 2016)

Voittajille tarjotaan kesätyöpaikka kesäksi 2016

Kolmipäiväinen tapahtuma rantautuu ruokaprovinssiin 10.5.2016. Samaan aikaan, ja itse asiassa jo etukäteen, myös alueen suurimmassa elintarvikealan yrityksessä työskennellään kilpailujen onnistumiseksi. Atria tukee mestaruuskamppailuja tarjoamalla omia ammattiosaajiaan suunnittelemaan finaalitehtäviä ja tuomaroimaan viittä eri kilpailulajia: elintarvikkeiden valmistus, lihatuotteiden valmistus, catering-kokki, eläintenhoito ja automaatioasennus. Atria myös tarjoaa erityiskannusteen tuomaroimissaan lajeissa: kunkin lajin voittajalle tarjotaan kesätyöpaikka kesäksi 2016!

Miksi sitten iso ja vakaa elintarvikealan toimija haluaa käyttää aikaansa tällaiseen kilpailutapahtumaan? Niin, juuri siksi. Iso yritys tarvitsee osaavia, motivoituneita ja elintarvikealasta innostuneita työntekijöitä myös tulevaisuudessa. Tästä syystä Atrialla halutaan jakaa rahallista ja ajallista panosta tulevaisuuden ammattilaisten kasvattamiseksi.

Kilpailut eivät tokikaan ole ainut väylä kehittyä alan ammattilaiseksi. Atrialla on tällä hetkellä yhteensä yli 600 kesätyöpaikkaa auki Nurmossa, Kauhajoella, Sahalahdessa, Forssassa, Jyväskylässä, Koskenkorvalla ja Varkaudessa. Voisiko tämä olla sinulle sopiva reitti elintarvikealalle? Jos olet yli 18-vuotias ruoka-alasta kiinnostunut henkilö, niin käy rohkeasti tutustumassa kesätyöpaikkoihin nettisivuillamme!

Mutta parasta ovat osaavat kollegat!

Jos hakuprosessiin hyppääminen jännittää, niin voit katso hyvät videovinkit hakemuksen ja ansioluettelon tekemiseen sekä haastattelussa onnistumiseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjan sivuilta. Atria on muiden kampanjaan sitoutuneiden yritysten tavoin luvannut tarjota hyvän hakijakokemuksen, mielekkään työn, laadukkaan perehdytyksen ja ohjaamisen, oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun, kohtuullisen palkan sekä kirjallisen työsopimuksen ja työtodistuksen.

Nämä ovat asioita, joita Atria hakijoilleen ja kesätyöntekijöilleen lupaa. Mutta parasta ovat osaavat kollegat. Hyvässä seurassa hyvän ruuan tekeminen on vielä mukavampaa!

Työ, josta saa paremman mielen ☺

Jaa