Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 09.5.2016

Viisi Suomen mestaria kesätöihin Atrialle

Seinäjoella järjestetään ammattitaidon SM-kisat Taitaja2016-tapahtuman yhteydessä 10.-12.5.2016. Atria tarjoaa viiden lajin voittajalle kesätyön. Kesäpestin Atrialta saavat automaatioasennuksen, eläintenhoidon, catering-kokkien, elintarvikkeiden valmistuksen ja lihatuotteiden valmistuksen parhaat.

”Suomen mestarit pääsevät meillä yhä edelleen kehittämään osaamistaan ja laajentamaan tietämystään. Meille voittajat puolestaan tarjoavat alansa parasta ja ajantasaisinta tietoa ja taitoa,” toteaa Atria Suomen rekrytointipäällikkö Sanna Hovila.

Atria on ollut mukana suunnittelemassa viiden kilpailulajin tehtäviä sekä arvostelukriteerejä.

”Kilpailulajit mallintavat sitä, mitä meillä oikeasti tehdään. Esimerkiksi lihatuotteiden valmistuksessa lihaa leikataan samoilla standardeilla, jotka meillä on tehtaalla käytössä,” valottaa tuotantojohtaja Tauno Perälä.

Oppilaitosyhteistyöllä Atria haluaa varmistaa alan kehityksen ja korkeatasoisen tietotaidon. Elintarvikealalla tarvitaan osaajia monipuolisesti – tuotantotyöntekijöistä esimiehiin.

”Tarvitsemme aina motivoituneita ja elintarvikealasta innostuneita työntekijöitä. Oikea koulutus on pohja, jonka päälle rakennetaan osaaminen positiivisen asenteen avulla,” Perälä toteaa.

”Atria työllistää tänäkin vuonna kuutisensataa kesätyöntekijää. Useimpien työsuhteet ovat pidempiä kuin varsinainen kesä, sillä kausityöntekijöiden työrupeama voi kestää maaliskuusta elokuuhun. Kesätyön kautta Atrialle rekrytoituu paljon vakituisia työntekijöitä,” Hovila kertoo.

Taitaja2016-messujen kävijät saavat Atrian ständiltä lisätietoja siitä, millaisia työmahdollisuuksia Atrialla on ja millainen Atria on työnantajana. Lisäksi Grillaamo-rekka tarjoaa maistiaisina Atrian uutuustuotteita.

Lisätietoja: rekrytointipäällikkö Sanna Hovila, Atria Suomi Oy, p. 040 839 1772.

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen