Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 19.6.2017

Kesä & grillaus!

Kesää saimme tänä vuonna odotella normaalia pidempään. Atrialla päästiin kuitenkin toteamaan, että vaikka lämmin sää antoi odottaa itseään, kansa elää kalenterin mukaan. Suomalaista 91 % grillaa kesän grillikaudella, aktiivisimmat kaivavat grillin esiin satoi tai paistoi - grillaus on tapa laittaa kesällä ruokaa. Grillaukseen liittyy rento meininki ja lupa nauttia hyvästä ruoasta. Atrialle kesäkuu on kauden kiireisintä aikaa, grillituotteiden menekki on ihan huipussaan. Atria onkin suurin grillauksen valmistajista. Kesän juhlia Suomessa vietetään suosikkituotteita grillaten, uutuuksia testaten. Grillimakkara pitää pintansa haluimpien grillaustuotteiden kärjessä, broileri löytyy yhä useamman grillistä ja itse tehdyt jauhelihapihvit maistuvat grillissä tehtynä myös lapsille. Grillaajista yli puolet valitsee kaupan grillattavien tuotteiden valikoiman perusteella.

Testaa uusi Atrian Lihakauppa netissä, ja yllätä kesävieraat kauden valikoiduilla, kotimaisilla huipputuotteilla.


Juhannuksen tärpit

Makujen juhlaa
Juhannusgrilliin valitaan tänä kesänä taatusti broileria! Uutuustuote Atria Perhetilan Chimichurri Broilerin Fileesiivu vastaa juhannusta viettävien herkuttelutarpeisiin mehevän mureilla fileesiivuilla, jotka on höystetty lempeästi chilillä. Tästä uusi herkkumaku!

Suomen suosituimmasta grillimakkarasta uusia makuvariaatioita
Tämän kesän uutuuksista Atria Wilhelm Chilibean on loistava valinta makujen metsästäjille. Uutuusmakkara sisältää 8 % chilillä ryyditettyä kidneypapua, jotka näkyvät ja maistuvat lihaisessa rakenteessa. Maku on sopivan voimakas mutta ei polttava. Uutuusmaku chilin ystävien mieleen!

Atria Wilhelm myös kukkoilee!
Atria Wilhelm Kukko Broilerigrillimakkara on tämän kesän Wilhelm-uutuuksien iloinen yllättäjä. Perinteinen maku ja korkea lihapitoisuus houkuttelevat selvästi myös A-luokan lihansyöjää. Siipikarjan suosio näkyy makkaroissakin.

Uusi Atria Wilhelm Tumma Mallas Grillimakkara sopii kesäkuumalla grillattavaksi. Suursuosittu Wilhelm, johon tumma mallas tuo väriä ja makua – yllätä ystäväsi tällä!

Atria 600g Naudan Burgerliha
Keväältä tuttu jauhelihatuote nyt grilliin. Leikkaa neljään osaan. Mausta ja paista. Saat parhaat Burgerpihvit! Atrian uudessa pakkauksessa, joka on kätevä ostaa, käyttää ja hävittää.

Monipuolinen Atria Grillipaletti voi juhannuksena olla elämää helpottava valinta. Tutustu valikoimaan ja resepteihin tästä linkistä: bit.ly/2sGwpzd.

Lisukkeissa uutta, ja myös viime kesän suosikkeja

Uusi Atria Espanjalainen Perunamunakas 500g soveltuu hienosti grillattavien lisukkeeksi. Se sopii myös tarjottavaksi juhannuksen huikopalana - mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Tämä proteiinirikas munakas sisältää perunaa, kananmunaa, 9 % chorizoa sekä kasviksia ja juustoa.

Raikas Atria Eat&Go Papu-Ohrasalaatti 250g sopii syötäväksi kuumana tai kylmänä. Monen havittelema proteiini- ja kuitupitoinen vaihtoehto on uudenlainen lisuke! Se sisältää kotimaista ohraa, soija- ja maustepapuja sekä kikherneitä sitruunaisella kastikkeella viimeisteltynä. Pakkauksesta löytyy myös haarukka.

*Viime kesän uutuus grillisalaateissa Atria Coleslaw Jalopeno jatkaa suosiotaan.

Uutta Suomessa – Lihakauppa netissä!
Tänä kesänä ensiluokkaisen grillilihan ostaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Atria Lihakauppa toimittaa ostamasi lihat suoraan kotiovellesi sinulle sopivana ajankohtana. Tarjolla on noin 30 huipputuotteen valikoima sekä vaihtuvia erikoiseriä ja sesonkituotteita. Tutustu myös Lihakaupan ajankohtaisiin resepteihin. Palvelu on käytettävissä tilattaessa pk-seudulle, Seinäjoen alueelle, Turkuun tai Tampereelle. Tutustu osoitteessa: www.lihakauppa.fi.

Grillaamo auttaa!
Kun haluat grillata mitä vaan ja millä vaan, Atria Grillaamo auttaa onnistumaan! Grillaamosta löydät yhdestä paikasta kaikki grillaamiseen liittyvät vinkit ja reseptit. Olipa kyse sitten pallogrillaamisesta, dry rubeista tai marinadeista, Grillaamosta saat ohjeita, tietoa, vinkkejä: www.atria.fi/grillaus/ 

Linkkivinkkejä:
Kuvapankki: www.atria.fi/kuvapankki/
Uutuudet: bit.ly/2r8kPLo
Lihatiedotuksen grillaustiedote 8.6.2017: bit.ly/2rYEyRN
Juhannus&grillaus, lue lyhyt blogi: bit.ly/2sh18of

Lisätietoja:
Sanna Päällysaho, johtaja, markkinointi, puh. 010 316 1182
sanna.paallysaho@atria.com

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen