Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 03.3.2017

Suomi 100 -yhteistyötä Atrian ja Eckerö Linen välillä

Kaksi suurta suomalaista, Atria ja Eckerö Line, ovat kumpikin itsenäisen Suomen juhlavuoden yritysyhteistyökumppaneita. Yhdessä löytyi tapa onnitella 100-vuotiasta Suomea ja auttaa samalla nuoria lahjakkuuksia kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Atria onnittelee 100-vuotiasta Suomea mm. Guinness World Record -ennätyksen voimin.

Atria jatkaa Suomen juhlavuoden aikana yli satavuotista sitoutumistaan suomalaiseen ruokaan monin eri tavoin. Atrian Suomi 100 -tekoihin kuuluu mm. aivan uusi, suojakaasuton jauhelihapakkaus, jossa on muovia alle puolet entiseen pakkaukseen verrattuna, sekä Lahden MM-kisoissa suomalaisten nimiin grillattu joukkuegrillauksen Guinness World Record -ennätys. (Lue lisää)

Atria on järjestänyt 13 vuoden ajan Atria 100 Nuorta Kokkia –koulutusohjelmaa nuorille ruoka-alan ammattilaisille kouluttaen vuosien aikana jo yli 1 000 nuorta. Osallistujilleen ilmainen, monipuolinen koulutusohjelma toteutetaan tuttuun tapaan myös tänä vuonna. 100-vuotiaan Suomen kunniaksi Atria julkaisee syksyllä 2017 jauhelihakeittokirjan, joka sisältää Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman alumnien ja luennoitsijoiden kehittämiä jauhelihareseptejä. Kirjan 100 reseptiä teemoittuvat arkeen, juhlaan sekä katuruokaan ja grillaukseen. Reseptinsä ovat kirjaan kehittäneet mm. Sasu Laukkonen, Alex Nurmi, Tommi Tuominen ja Henri Alén.

Eckerö Line puolestaan haluaa onnitella 100-vuotiasta Suomea tarjoamalla nuorille muusikoille estradin esiintymistä varten. Joka toinen torstai koko juhlavuoden ajan laivalle ja sen lavalle nousevat Taideyliopisto Sibelius-Akatemian opiskelijat. (Lue lisää)

Nuoret lahjakkuudet laivalla

Nyt Atria ja Eckerö Line ovat yhdistäneet voimansa. Samoina päivinä, kuin Sibelius-Akatemian nuoret muusikot ovat laivalla, on laivalla myös nuori lahjakas kokki Atria 100 Nuorta Kokkia koulutusohjelmasta. Nuoren kokin voi bongata m/s Finlandian buffetravintolasta 2.3. alkaen aina parittomien viikkojen torstaipäivinä Helsingistä klo 8:30 ja Tallinnasta klo 12:00 lähtevillä matkoilla. Sibelius-Akatemian nuoret muusikot taas ovat laivalla samoina päivänä klo 15.30 Helsingistä sekä klo 18.45 Tallinnasta lähtevillä matkoilla.

Kokkeina vuorottelevat Miika Makkonen ja kokkimaajoukkueessakin vaikuttava Piero Silvani. Kokki on aamiaisbuffetpöydässä läsnä tarjoillen laivamatkustajille erilaisia nakkeja sekä rapeaa pekonia suoraan pannulta. Päiväaikaan hän puolestaan kokkaa laivamatkustajille vaihtuvia, laadukkaita jauhelihaherkkuja, jotka valmistetaan syksyllä julkaistavan Jauhelihakirjan resepteillä.

Maaliskuussa tarjolla on Ari Ruohon reseptillä tehty Wallenberg.

Painotuore Jauhelihakirja on ostettavissa m/s Finlandian PopUp-myymälästä heti ilmestymisensä jälkeen syksyllä.

Lisätietoja antaa Atria Suomen markkinointijohtaja Sanna Päällysaho, puh. 040 826 8588, sanna.paallysaho@atria.com

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen