Atria.com logo
Pörssitiedotteet | 27.3.2018

Atria Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja yritysvastuuraportti vuodelta 2017 on julkaistu

Atria Oyj  TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS 27.3.2018 klo 10.00

Atria Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja yritysvastuuraportti vuodelta 2017 on julkaistu

Atria Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2017 on julkaistu. Vuosikertomus on luettavissa yhtiön kotisivuilta osoitteesta www.atria.com > Sijoittajat > Taloustieto > Vuosikertomukset. Atrian vuosikertomus julkaistaan verkkoversiona.

Lisäksi Atria Oyj on julkaissut yhtiön kotisivuilla selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Selvitys on ladattavissa PDF-tiedostona osoitteessa www.atria.com > Sijoittajat > Hallinnointi & Johtaminen > Selvitykset hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä.

Atria Oyj:n vuosikertomus 2017 sekä selvitys Atria Oyj:n hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat myös PDF-tiedostoina tämän tiedotteen liitteenä.

Atria Oyj on julkaissut tänään myös yritysvastuuraporttinsa, jonka voi lukea konsernin nettisivuilta osoitteesta www.atria.com > Vastuullisuus.


ATRIA OYJ
Juha Gröhn
toimitusjohtaja


JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.atria.com

Atrian vuosikertomus_tilinpäätös 2017.pdf Atria Hallinnointi 2017.pdf

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen