Atria.com logo

Grilliparkki-tapahtumissa grillaillaan ja chillaillaan

26.6.2018
Grillaus

Missä kaupungissa voi grillata? Tämä on erittäin yleinen kysymys ydinkeskustoissa asuville, sillä kaupungissa grillaaminen on haastavampaa kuin omakotitalon pihalla tai mökillä. Jos tämä asia mietityttää, mutta grillin tuoksu ja grilliruoan maku houkuttelee, kannattaa katsoa, missä Grillaamon #grilliparkki-puistotapahtumat kesän aikana pysähtyvät.

Homma on tehty hyvin simppeliksi.

Puistoihin on tuotu kymmenittäin Weberin pallogrillejä, joilla jengi saa grillailla vapaasti. Atria tarjoaa starttipaketin, joka sisältää kesän uutuustuotteita, piknik-viltin, grillipihdit ja essuja. Grillien sytyttämisestä ei myöskään tarvitse huolehtia itse, sillä paikalla on henkilökuntaa, joka auttaa grillit tarvittaessa tulille. Kaikki innokkaat grillaajat ovat tervetulleita mukaan – vasta-alkajista supergrillaajiin. 

Puistoihin on tuotu kymmenittäin Weberin pallogrillejä, joilla jengi saa grillailla vapaasti. Atria tarjoaa paikalle tulijoille starttipaketin, joka sisältää kesän uutuustuotteita, piknik-viltin, grillipihdit ja essuja.

Näiden tapahtumien avulla meidän tavoitteenamme on mahdollistaa kaupunkilaisille grillaus ja innostaa paikalle myös nuorempia grillaajia. Yhteistyö Bassoradion ja Bassoradion DJ:den kanssa on osoittautunut tähän erittäin toimivaksi.

Järjestimme jo viime kesänä vastaavanlaisia tapahtumia Helsingin Koffin puistossa. Vastaanotto oli niin hyvä, että tänä vuonna päätimme laajentaa Grilliparkkien reviiriä Helsingin ulkopuolelle. Tänä vuonna grillailemaan pääsee myös Turussa, Tampereella ja Porissa.

Tänä vuonna grillailemaan pääsee myös Turussa, Tampereella ja Porissa.

Kävin itse viime lauantaina Helsingissä Koffin puiston Grilliparkissa. Ihmiset nauttivat rennosta fiiliksestä, kuului naurua ja iloista puheensorinaa, osa otti grillailun lomassa aurinkoa, yksi porukka vietti polttareita skumppalasit käsissään, ja jollain oli kitara mukana. Kun DJ lopetti soittamisen, musisointi jatkui osallistujien toimesta. Niin kaveriporukat, perheet kuin pariskunnatkin olivat parkkeeranneet puistoon piknik-vilteilleen. Suosittelen kaikille visiittiä Grilliparkkiin!

Omat grillisuosikkini tälle kesälle ovat helppoja ja nopeita herkkuja. Wilhelmin uudet kypsät lihat ovat loistava match grillaustaitojeni kanssa. Omistan ainoastaan hiiligrillin, koska kuulun siihen porukkaan, jonka mielestä hiiligrilli on ainoa oikea grilli =) Lisäksi ritilälle menee kokeiluun kesän hitiksikin povattu raparperipekoni.

Hyviä grillaushetkiä ja tavataan Grilliparkeissa tai muissa kesän tapahtumissa.

Psst. Grilliparkki-tapahtuma löytyy myös Atrian Facebookista. Sitä kannattaa jakaa eteenpäin, jotta grillaamisen ilosanoma leviää mahdollisimman monelle.

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Elina Vuolle

Elina Vuolle työskentelee markkinointipäällikkönä. Hän on ylpeä omasta atrialaisuudestaan: siitä, että Atria käyttää suomalaista lihaa ja on suomalainen, rehti yritys. Elina hymyilee hyville tyypeille ja hauskoille jutuille. Urheilu itse tehtynä tai penkiltä katsottuna rentouttaa parhaiten. Elina ei brassaile kokkaamisillaan, mutta kun vaikutus pitää tehdä, se tehdään oluthöystetyllä merimiespadalla.

Lue kirjoittajan muita blogeja