Atria.com logo

Painikisoja odotellessa

10.9.2019
Liha Vastuullisuus Ravitsemus

Ilmastonmuutos ja lihansyönnin ympäristövaikutukset askarruttavat tällä hetkellä kaikkia Atrian sidosryhmiä. Atria oli mukana Helsingin pörssin järjestämässä avoimet ovet tilaisuudessa, jossa tapasimme potentiaalisia sijoittajia ja olipa siellä muutamia Atrian osakkeenomistajiakin paikalla.

Sali oli tupaten täynnä sijoittamisesta innostuneita ihmisiä. Ja olisi voinut kuvitella, että siellä olisi keskusteltu investoinneista, osingoista tai markkinaosuuksien kehittymisestä. Eipä juuri puhuttu niistä! Puhuttiin ilmastonmuutoksesta, hiilijalanjäljestä, lihan terveysvaikutuksista ja eläintuotannon aiheuttamista maankäytön ongelmista. 

Mikäpäs siinä, näistä aiheista on ihan mukava keskustella, kun meillä on nyt käytettävissämme tutkittua tietoa suomalaisen lihan hyvistä puolista.

Mikäpäs siinä, näistä aiheista on ihan mukava keskustella, kun meillä on nyt käytettävissämme tutkittua tietoa suomalaisen lihan hyvistä puolista.

Tässä hyvä muistilista: 

Arvatkaapa mitkä ovat Ilmajoen Kisailijoiden painijoiden lempiruoat? Atria on tehnyt tänä vuonna yhteistyötä Ilmajoen Kisailijoiden painijoiden kanssa ja näistä meidän yhteistyökumppaneista kaksi on lähdössä painin maailmanmestaruuskisoihin Kazakstaniin. Kilpailut alkavat Kazakstanin pääkaupungissa Nur-Sultanissa lauantaina 14.9. Onnea matkaan Niko Erkkola ja Konsta Mäenpää!

 

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Hanne Kortesoja

Hanne Kortesoja on Atrian viestintä- ja IR-johtaja. Hänestä on hienoa olla mukana Atrialaisten huippuammattilaisten joukossa. Hannea motivoi tunne siitä, että hän tekee tärkeää työtä ja voi omalla työpanoksellaan kehittää Atriaa paremmaksi. Erityisen hyvä Hanne on siinä, että hän osaa hakea tietoa ja malleja uuden oppimiseen. Mutta yhdestä asiasta hän ei ole kovin innostunut: ruoanlaitosta. Se nolottaa häntä hieman, koska Atria on ennen kaikkea ruokatalo. Ruoanlaiton sijaan Hanne rentoutuukin pyöräillen, juoksemalla tai hiihtämällä. Hänet löytää usein myös maatalonsa piha-askareista tai painikatsomosta omaa poikaa kannustamasta. Hannen elämän suola on onnelliset hetket arjen keskellä: perhe, ystävät ja yhdessä oleminen.

Lue kirjoittajan muita blogeja