Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 27.5.2019

Tänä kesänä grillataan avotulella

Grillaamisella ja yhdessäololla on juuret muinaisissa perinteissä: viikingit uskoivat, että taistelussa kuolleet soturit pääsevät Valhallaan, jossa illat kuluivat rattoisasti yhdessä syöden ja juoden. Viikinkisima virtasi ja villisikaa valmistettiin juhla-ateriaksi isolla avotulella. Korkealaatuinen liha kruunaa monipuolisen aterian myös nykypäivänä.

Tänä kesänä myös Atrian tuotteita grillataan yhdessä perheen kanssa loimuavien liekkien ja hehkuvien hiillosten ääressä! Avotulella grillaamisesta on tullut uusi trendikäs perinteitä kunnioittava tapa laittaa ruokaa luonnon helmassa fiilistellen.

Luonnossa liikkuminen ja retkeily on rentoutumiskeino yhä useammalle suomalaiselle. Samoin ruuanlaitto luonnon helmassa on yhä houkuttelevampaa. Avotulella grillaamisesta on tullut trendikäs tapa laittaa ruokaa ja fiilistellä yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Retkinikkari Joppe Rannalla on selkeä tuntuma siitä, että perinteiden arvostaminen ja kiinnostus nuotioruokien valmistamiseen lisääntyy jatkuvasti. "Retkiruokailu ei enää välttämättä ole kevyttä ja yksinkertaista, kuten tyypilliset vaellusruuat, vaan kunnolliset välineet sekä raaka-aineet valtaavat alaa. Syynä tähän on retkeilykulttuurin muutos, jossa vaelluksien tekeminen on korvautunut päiväretkillä lähialueiden kansallispuistoihin.”

Atrian Grilliparkki

Tänä kesänä Atria jatkaa jo perinteeksi muodostunutta Grilliparkki-kiertuetta. Tuomme siis paikalle liudan Weberin pallogrillejä ja hoidamme kuntoon myös briketit ja muut. Grillikansa voi keskittyä vain olennaiseen, eli grillaamiseen ja nauttimiseen. Tarjoamme setin grillattavaa, mutta omia grillattavia ja muita tykötarpeita saa toki tuoda mukanaan.

Atrian Grillaamo-rekkakiertue

Legendaarinen Grillaamorekka on pistetty entistä komeampaan kuntoon ja lähtee taas uusin herkuin lastattuna kiertämään kesäistä Suomea. Tervetuloa maistelemaan kesän uusia grillattavia ja kysymään Atria Mestareilta parhaat vinkit grillaukseen!

Atrian Grillaamo-kiertueen aikataulut ja paikkakunnat:
www.atria.fi/grillaus/grillaamo-kiertue

Lisätietoja Atrian kesän uutuuksista: www.atria.fi/tuotteet

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen