Atria.com logo
Pörssitiedotteet | 24.4.2020

Atria on saanut osake-enemmistöä edustavilta osakkeenomistajilta ilmoituksen

Atria Oyj        Pörssitiedote     24.4.2020 klo 8.45

Atria on saanut osake-enemmistöä edustavilta osakkeenomistajilta ilmoituksen osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ja hallituksen tekemien ehdotusten kannattamisesta yhtiökokouksessa 29.4.2020


Atria Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 29.4.2020 kello 13.00 alkaen Atrian Helsingin konttorin tiloissa osoitteessa Läkkisepäntie 23, Helsinki. Koronaviruspandemian vuoksi yhtiökokous voidaan järjestää vain, jos kokouksen osallistujamäärä paikan päällä on niin vähäinen, että viranomaismääräyksiä voidaan noudattaa.

Yhtiökokouksen päätöksenteon turvaamiseksi ja kokouksen keston lyhentämiseksi Atria on saanut yhtiön osake-enemmistöä edustavilta osakkeenomistajilta ilmoituksen, että nämä kannattavat osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ja hallituksen yhtiökokoukselle tekemiä ehdotuksia, ja että paikalle tulon sijaan he osallistuvat yhtiökokoukseen valtakirjalla.

Atrian hallitus suhtautuu koronavirustilanteeseen erittäin vakavasti ja turvallisuussyistä yhtiö pyytää vahvasti osakkeenomistajia olemaan saapumatta kokouspaikalle. Sen sijaan osakkeenomistajia kehotetaan seuraamaan yhtiökokousta verkossa, ja käyttämään äänioikeuttaan yhtiön tarjoaman valtakirjapalvelun avulla.

Yhtiökokousinformaatio, ohjeet valtakirjan antamiseksi sekä lisätietoja järjestelyistä on osoitteessa www.atria.com/yhtiokokous.

Lisätietoja: Merja Harju, lakiasiainjohtaja puh 050 343 5337.

Jakelu:
NASDAQ Helsingin Pörssi
keskeiset tiedotusvälineet
www.atria.com

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen