Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 28.4.2020

Atria Oyj lahjoittaa 50 000 euroa Helsingin yliopistolle digitaalisten opetusmateriaalien kehittämiseksi

Atria Oyj lahjoittaa 50 000 euroa Helsingin yliopiston elintarvike- ja ravitsemustieteiden osastolle digitaalisten opetusmateriaalien kehittämiseksi ja lihatieteen ja -teknologian opetusresurssien tukemiseksi.  Lahjoituksen avulla kehitetään digitaalisia opetusmateriaaleja, ongelmanratkaisumenetelmiä ja osaamisen arviointimenetelmiä sekä Helsingin yliopiston että mahdollisesti muidenkin oppilaitosten käyttöön.

- Viime vuosina liha-alan opetusresursseja on vähennetty Helsingin yliopistossa ja myös ammattikorkeakouluissa ja ammattiopistoissa. Alan kehitys kuitenkin jatkuu ja koulutuksen tason noston tarve kasvaa. Haluamme turvata korkeatasoisen liha-alan koulutuksen myös tulevaisuudessa uudenlaisia opetusratkaisuja hyödyntäen, kertoo Helsingin yliopiston emeritusprofessori Eero Puolanne.

- Liha-alan koulutuksen ja osaamisen kehittäminen ovat Atrialle ajankohtaisia ja erittäin tärkeitä asioita. Tutkimustiedon hyödyntäminen esimerkiksi hiilineutraalin ruokaketjun toteuttamisessa edellyttää meiltä tiivistä yhteistyötä yliopistojen kanssa, toteaa Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn.

Lisätietoja antavat: Helsingin yliopiston emeritusprofessori Eero Puolanne, p. 0400 449 591 ja Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn, p. 0400 684 224.

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen