Atria.com logo
Pörssitiedotteet | 25.3.2020

Atria Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemispolitiikka 2020 ja yritysvastuuraportti vuodelta 2019 on julkaistu

Atria Oyj TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS 25.3.2020 klo 10.00

Atria Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemispolitiikka 2020 ja yritysvastuuraportti vuodelta 2019 on julkaistu

Atria Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2019 on julkaistu. Vuosikertomus on luettavissa yhtiön kotisivuilta osoitteesta www.atria.com > Sijoittajat > Taloustieto > Vuosikertomukset. Atrian vuosikertomus julkaistaan verkkoversiona.

Lisäksi Atria Oyj on julkaissut yhtiön kotisivuilla selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Selvitys on ladattavissa PDF-tiedostona osoitteessa www.atria.com > Sijoittajat > Hallinnointi & Johtaminen > Selvitykset hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä.

Atria Oyj on julkaissut myös palkitsemispolitiikan, joka esitellään vuoden 2020 varsinaisessa yhtiökokouksessa. Se on tämän pörssitiedotteen liitteenä ja lisäksi saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.atria.com/yhtiökokous.

Atria Oyj:n vuosikertomus 2019 sekä selvitys Atria Oyj:n hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat myös PDF-tiedostoina tämän tiedotteen liitteenä.

Atria Oyj on julkaissut tänään myös yritysvastuuraporttinsa, jonka voi lukea konsernin nettisivuilta osoitteesta www.atria.com > Vastuullisuus.

ATRIA OYJ
Juha Gröhn
toimitusjohtaja


JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.atria.com

Atria_vuosikertomus_2019.pdf Hallinnointi Atria_vuosikertomus_2019.pdf Palkitsemispolitiikka 2020.pdf

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen