Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 17.1.2020

Atrian uutuuksilla parempi mieli keväisiin ruokahetkiin

Maailma ympärillämme muuttuu ja ruokahetket sen mukana. Elämä on yhä nopeatempoisempaa,ja sitä leimaa jatkuva ruoan vastuullisuudesta käytävä keskustelu ja kiistely. Kiireen keskellä on välillä vaikea hahmottaa, mitä saa ja voi syödä hyvällä omallatunnolla.

Atria tähtää jatkuvasti parempaan ja kestävämpään kotimaiseen ruoantuotantoon vähentämällä hiilidioksidipäästöjä, minimoimalla hävikkiä ja kehittämällä pakkauksista yhä ekologisempia. Atrialla tehdään joka päivä töitä sen eteen, jotta myös tulevaisuudessa voidaan nauttia hyvää suomalaista ruokaa – sellaista, josta tulee parempi mieli.

Atrian kevään uutuudet tulevat kauppoihin helmikuun alusta alkaen. Tässä esittelyssä mukana herkullisia poimintoja uutuusvalikoimasta. 

Tutustu uutuuksiin tästä.

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 460 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi

Avainsanat

Ruoka & tuotteet Markkinointi

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen