Atria.com logo

Uskalletaan unelmoida

23.1.2020
Alkutuotanto Kotimaisuus & alkuperä Laatu

Mistä sinä unelmoit?

Unelma on yleinen huonekasvi, joka on sukua ruokaparsalle. Unelmaa käytetään viherkasvina sekä leikkovihreänä kimpuissa. Hieman alle 4 000:n suomalaisen Unelma-nimisen henkilön nimipäivää vietetään 2. joulukuuta.  Unelman synonyymeja ovat muun muassa haave, toiveuni, pilvilinna, mutta myös kunnianhimo ja pyrkimys.

A-Rehu perustettiin 15 vuotta sitten unelmasta luoda tuottajien omistama suomalainen rehuyritys, joka käyttää vain kotimaista viljaa ja tarjoaa parhaat ratkaisut tilojen rehustamiseen ja ruokinnan kehittämiseen. Tämän päivän unelmat antavat eväät tulevien vuosikymmenten kilpailuun, jossa me haluamme olla vahvasti mukana. A-Rehulla tehdään päivittäin unelmien eteen töitä ja esimerkiksi soijan korvaaminen kotimaisella valkuaisella on lähtenyt tahtotilasta vähentää soijan käyttöä. 

Meidän jokaisen henkilökohtainen historia rakentaa pohjan tulevaisuuden unelmille. Kunnianhimo ja pyrkimys taas rakentavat polkua kohti unelman saavuttamista. Mielestäni kaikki on mahdollista, jos unelmiin uskoo tarpeeksi ja tekee töitä sen eteen, että saavuttaisi ne. Meistä kuka tahansa voi saavuttaa unelmansa tekemällä parhaansa - yhtään enempää ei voi vaatia. 

Mielestäni kaikki on mahdollista, jos unelmiin uskoo tarpeeksi ja tekee töitä sen eteen, että saavuttaisi ne.

Me A-Rehulla halusimme luoda tästä vuodesta unelmien vuoden. Vaikka me suomalaiset hetkittäin vaipuisimmekin synkkyyteen, (esimerkiksi kun juhannuksena ja jouluna on samanlainen keli), silti me jaksamme uskoa siihen, että ensi vuoden kesästä tulee paras kesä ikinä ja jokaisen pihan grillissä paistuu maailman puhtain liha. Vaikka vettä olisi pelloille tarvittu paljon enemmän, mitä saatiin – silti me jaksamme uskoa siihen, että seuraava sato on parempi. Ja taas toisaalta, jos lunta tulee tupaan ovista ja ikkunoista, luotamme siihen, että joskus aurinkokin vielä paistaa. Ratkaisevassa asemassa mielestäni on se tahtotila, jonka eteen ollaan valmiita tekemään kaikkensa.

Kaikista tärkeimpänä asiana meidän jokaisen unelmien eteen töitä tekevän pitää muistaa, että yksin ei pärjää kukaan. Nikkolan Eeron sanoin: “Aina pitää olla valmis auttamaan kaveria, jos kaveri tarvii apua”. Loppujen lopuksi, mitä muuta tarvitaan? 

Uskalletaan unelmoida. 

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Sanna Kivimäki

Sanna Kivimäki työskentelee vastuullisuuspäällikkönä. Perheyrityksen kasvattina hänelle on tärkeää, että työssä on tarpeeksi mahdollisuuksia. Koko talon yhteinen missio antaa eväät onnistumiselle. Töiden ulkopuolella tärkeitä asioita Sannalle ovat juoksulenkit ja pionit. Sannalle hyvä ruoka on elinehto, mutta kaikista tärkeintä on perhe ruokapöydän ääressä (eikä jälkiruokakakustakaan haittaa toki ole).

Lue kirjoittajan muita blogeja