Atria.com logo
Pörssitiedotteet | 17.5.2021

Atria investoi 30 miljoonaa euroa tuotannon uudelleenjärjestelyihin Ruotsissa

Atria Oyj   Pörssitiedote 17.5.2021 klo 14.00

Atria investoi 30 miljoonaa euroa tuotannon uudelleenjärjestelyihin Ruotsissa

Atria on päättänyt investoida 30 miljoonaa euroa tuotannon uudelleenjärjestelyyn Ruotsissa. Investointi sisältää tuotantotilojen laajennuksen ja uusien tuotantolaitteiden hankintoja Sköllerstan tehtaalle. Uudelleenjärjestelyn myötä Malmön tuotanto siirretään Sköllerstan ja Mohedan tehtaille Ruotsissa sekä Hanstedin tehtaille Tanskassa. Tuotannon siirron odotetaan valmistuvan vuoden 2023 aikana.

Tuotannon keskittämisellä Atria haluaa varmistaa tulevaisuuden kilpailukykynsä tehokkaammalla tuotannolla ja logistiikalla, joilla on myös pienemmät ilmastovaikutukset.

- Neuvottelut ammattiliittojen kanssa on nyt saatu päätökseen, ja Atrian hallitus on käsitellyt heidän vaatimuksensa. Investointi mahdollistaa pitkäjänteisen ja kestävän toiminnan Atrialle Ruotsissa, jossa voimme paremmin vastata kuluttajien kysyntään myös tulevaisuudessa, kertoo Atria Ruotsin toimitusjohtaja Jarmo Lindholm.

Atrialla on Malmössä noin 160 työntekijää. Tuotannon siirto voidaan toteuttaa aikaisintaan vuonna 2023 ja siihen asti tuotantoa jatketaan Malmössä. Tämän jälkeen Atria aikoo myydä tehdasrakennuksen Malmössä. Uudelleenjärjestelyn arvioidaan tuottavan Atrialle yhteensä 3,5 miljoonan euron vuotuiset säästöt.


Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Juha Gröhn, p. 0400 684 224.


ATRIA OYJ
Juha Gröhn
toimitusjohtaja


JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.atria.com


 

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen