Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 20.4.2021

Atrian kesän uutuudet: Hyvä Grilliruoka, parempi mieli

Tuleva kesä valloitetaan Atrian kuluttajatestatuilla uutuuksilla. Tarjolla on kattavan grillikausivalikoiman lisäksi vaihtoehtoja myös heille, jotka eivät grillaa. Kaikkia Atrian grillaustuotteita yhdistää uudistettu Grillikausi-merkki pakkauksessa. Sen avulla tunnistaa ja löytää helposti parhaiten grilliin sopivat Atria-tuotteet.

Kesän uutuudet tulevat kauppoihin huhti-toukokuun vaihteessa. Tähän esittelyyn on kerätty poimintoja uutuustuotteista, muihin uutuuksiin voi tutustua osoitteessa www.atria.fi/tuotteet.

Rullaa & mausta – palkitusta pakkauksesta vielä parempi

Rullaa & mausta -pakkaukset tuovat itsetekemisen iloa ja vaihtelua tulevalle grillauskaudelle. Pakkauksen idea on, että liha ja mausteet ovat samassa pakkauksessa tilatehokkaasti mutta erillisissä lokeroissa. Lihoja ei ole peitetty marinadilla vaan kotikokkaaja voi itse maustaa lihat myyntipakkauksessa käsiä ja keittiötä sotkematta. Selkeät käyttöohjeet pakkauksessa varmistavat onnistumisen. Lisäksi Rullaa & mausta -pakkaus sisältää 20 prosenttia vähemmän muovia perinteisiin pakkaukseen verrattuna.

Atria Naudan Ulkofileepalat Fresh Pepper -mausteöljyllä 300 g

Kuusi reilunkokoista ja mehevää takuumureutettua suomalaisen naudan ulkofileepalaa on pakattu kätevään Rullaa & mausta -pakkaukseen, jolla kotikokki maustaa lihat itse pakkauksen selkeiden käyttöohjeiden avulla. Miedosti pippurilla ja yrteillä maustettu öljy tuo esiin grillilihan parhaat puolet.

Atria Possun Sisäfileepalat Chile Verde -mausteöljyllä 300 g

Rullaa & mausta -pakkaus sisältää kuusi rehtiä palaa possun sisäfileestä. Mausteöljyn makeasta twististä vastaavat vihreät paprikat, jalopeno ja yrtit. Varman onnistumisen ohjeet kesän grillaushetkiin löytyvät pakkauksesta: rullaa, mausta, tikuta & grillaa.

Huolettomaan äijägrillaukseen maku edellä

Atria XXXL Black Garlic Possun Grillipihvi 900 g

Isokin nälkä talttuu tällä mausta tinkimättömällä elämyksellä. Pakkaus sisältää kolme tuhtia possupihviä, joihin musta valkosipuli tuo intensiivisen ja makeahkon lisän. Helppoa ja huoletonta grillausta äijämeiningillä, onnistuminen taattu! Tuote on pakattu helposti avattavaan vakuumipakkaukseen, johon käytetään jopa 75 % vähemmän muovia kuin perinteiseen rasiapakkaukseen.

Suomalaisten suosikki viime kesältä

Atria Kanan Grillileike Asian BBQ 900 g

Viime grillauskauden suosikkimaku, Asian BBQ -marinoitu kanan paistileike on tulevan kesän takuuvarma hittituote grilleissä. Asian BBQ-marinadissa maistuu inkivääri ja chili. 900 gramman perhepakkaus sisältää suomalaisen kanan reisileikettä. Tuote on jäljitettävissä tilalle saakka.

Isoon pihvinälkään uniikki uutuus kalkkunasta

Atria Kalkkunan Murea Grillipihvi Smoky Bourbon 450 g

Astetta kevyemmät, mutta takuumehevät, suomalaisen kalkkunan grillipihvit on valmistettu reisileikkeestä, marinadina tuttu Smoky Bourbon. Pakkaus sisältää 3-4 veitsimureutettua pihviä uutuudennälkäisille ja vaihtelua kaipaaville grillaajille. Tuotteen lihapitoisuus on 80 %.

Jyväbroilerilta premium-luokan makuelämyksiä

Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380 g

Kauralla kasvaneesta, suomalaisesta broilerista valikoidut fileepihvit herättävät vaativankin grillaajan huomion. Pihvien lihapitoisuus on 85 %. Näyttävä skinipakkaus sisältää kolme laadukasta pihviä, jotka kypsyvät niin grillissä kuin myös pannulla. Fileiden intensiivistä makua ja herkullista ulkonäköä korostaa paahdettua paprikaa ja yrttejä sisältävä raikas tuoretahna.

Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Lime-Korianteri 380 g

Kauralla kasvatettua, antibioottivapaata ja valikoitua broilerin fileetä, jonka lihapitoisuus on 89 %.

Helposti avattava skinipakkaus sisältää kolme mureaa fileepihviä. Limestä ja yrteistä syntyvä rouheinen, pirteä pintamauste antaa fileelle makua ja silmänruokaa. Laadukkaat ohuet pihvit paistuvat herkullisiksi sekä grillissä että pannulla.

Kananakin ainutlaatuinen ananasmaku

Jyväbroiler Ananas Kananakki 240 g

Jyväbroilerin luonnonkuorinakin ainutlaatuinen maku ja raikkaus syntyy aidosta ananaksesta. Kananakki on valmistettu suomalaisesta broilerin reisipaistista. Nakit sisältävät runsaasti proteiinia, mutta niissä on rasvaa vain 18 %. Tuotteen lihapitoisuus on 76 %. Pakkaus sisältää neljä nakkia. Tuote on laktoositon, gluteeniton, natriumglutamaatiton.

Vahvat maut sytyttävät suomalaiset

Atria Wilhelm Devil’s Sauce 350 g

Atria Wilhelm-grillimakkarasarjan koukuttava uutuus, Atria Wilhelm Devil’s Sauce, sytyttää grillaajat, jotka arvostavat lihaisuutta ja kunnon potkua. Makkaran lihapitoisuus on 73 %. Tuote saa makunsa paholaisen hillosta, joka näkyy makkarasta selkeästi erottuvina maustehelminä ja näin väkevä lupaus vapautuu joka puraisulla. Maustekimarassa on mukana tomaattia, paprikaa, sipulia, valkosipulia, chiliä, mustapippuria, oreganoa ja habaneroa. Ruoko- ja fariinisokerin makeus taittaa makkaran mausteisuutta.

Ensimmäiset suomalaiset fermentoidut raakamakkarat

Tulevana kesänä suomalaisten makuhermoja hersytellään eteläeurooppalaisilla mauilla. Atria Artesaani raakamakkara-sarja kasvaa fermentoiduilla raakamakkaroilla. Trendikäs fermentointi eli hapattaminen parantaa muun muassa tuotteen makua, rakennetta ja säilyvyyttä.

Atria Artesaani Andalucian Fermentoitu Raakamakkara 225 g

Suomalainen liha kohtaa lämpimän Andalucian mausteet Atria Artesaani Andalucian Fermentoidussa Raakamakkarassa. Sabor de Andalucia -mausteseos sisältää mm. tomaattia, sipulia, savupaprikaa, chiliä, mustapippuria, valkosipulia ja aromina aurinkokuivattua tomaattia.

Makkaran lihapitoisuus on hulppeat 110 %. Trendikäs fermentointi eli hapattaminen parantaa raakamakkaran makua, rakennetta ja säilyvyyttä. Tuotteen säilyvyys on 30 vuorokautta.

Atria Artesaani Toscanan Fermentoitu Raakamakkara 225 g

Atria Artesaani Toscanan Fermentoitu Raakamakkaran salaisuus piilee parhaassa suomalaisessa laatulihassa yhdistettynä toscanalaiseen makumaailmaan. Salsiccia di Toscana -mausteseoksessa on mukana mm. fenkolia, mustapippuria, oreganoa, muskottipähkinää, tomaattia ja salviaa. Uutuus soveltuu ensiluokkaiseen grillaukseen ja astetta parempiin herkutteluhetkiin. Sen lihapitoisuus on 113 %. Trendikäs fermentointi eli hapattaminen parantaa raakamakkaran makua, rakennetta ja säilyvyyttä. Tuotteen säilyvyys on 30 vuorokautta.

Parasta valmista Artesaania

Atria Artesaani Ylikypsää Possua, Punaviinikastiketta ja Juustoperunat 350 g

Atria Artesaani -valmisruokasarja kasvaa uutuudella, jonka täyteläinen makuelämys syntyy suomalaisista raaka-aineista: pitkään haudutettua possua ja kermaisella juustolla viimeisteltyä perunaa. Syvän aromikas ja pehmeä punaviinikastike nostaa veden kielelle. Reilu annoskoko taltuttaa isommankin nälän. Annos sisältää 29 % kasviksia. Tuote on gluteeniton ja laktoositon.

Vegaaninen napostelu-uutuus

Atria Vegesnacks Salsa 260 g

Atria Vegesnacks Salsa on trendikästä vegaanista sormisyötävää, joka sopii sekä dippailuun että salaatteihin. Vegesnacksien kolminkertainen crispypaneeraus tarjoaa rapean makunautinnon Amerikan malliin. Mehevä täyte sisältää porkkanaa, paprikaa, jalopenoa sekä punasipulia. Koukuttavaa potkua saadaan chilistä, kurkumasta ja kanelista. Täyteläisemmästä twististä vastaa Porlammin Vegeraaste. Vegesnacksit sisältävät 8,8 % herneproteiinia. Tuote on vegaaninen, soijaton, laktoositon ja maidoton.

Suomalaista perunaa espanjalaisessa makumaailmassa

Atria Patatas Bravas ja Aioli 500 g

Atria Patatas Bravas ja Aioli on koko perheelle maistuva perunalaatikko lisukkeeksi liha-, kana-, kala- tai makkararuoille. Tässä uutuudessa suomalainen peruna kohtaa espanjalaisen makumaailman. Paprikaiset perunat saavat täyteläisyyttä pikantista valkosipulikastikkeesta, joka on pakattu erilliseen kylmäkastikepussiin. Foliovuokaan annosteltu lisuke lämpiää grillissä, uunissa, pannulla tai mikrossa.

 

Uutuuskuvat ladattavissa täältä:

http://materialbank.atria.fi/l/hrgzndMpPTQ7

Lisätietoja:

  • www.atria.fi/tuotteet/

  • www.jyvabroiler.fi/tuotteet/

  • Kuluttajapakattu liha: tuoteryhmäpäällikkö Eeva Juva, puh. 040 585 5258, eeva.juva@atria.com

  • Siipikarjatuotteet: tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645, johanna.hyytinen@atria.com

  • Valmisruoka: tuoteryhmäpäällikkö Marika Viitala, puh. 0400 322 831, marika.viitala@atria.com, tuotepäällikkö Riina Heinonen, puh. 040 137 4291, riina.heinonen@atria.com

  • Ruokamakkarat ja muut lihavalmisteet: tuoteryhmäpäällikkö Susanna Rintamäki, puh. 044 738 5268, susanna.rintamaki@atria.com

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen