Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 27.4.2022

Esittelyssä Atrian kesän uutuuksia

Suomalaisen kuluttajan keittiö siirtyy kesällä grillin ääreen ja samalla grillauksen ykkösbrändi Atria valmistautuu vuoden suurimpaan sesonkiin. Tänäkin kesänä Atria haluaa tarjota kotikokkaajille inspiraatioita sekä varmistaa onnistumisen ilo. Helppous ruuanlaitossa on isoimpia kuluttajan käyttäytymistä ohjaavia tarpeita myös kesällä. Atrian kesän uutuudet tulevat kauppoihin vapun tienoilla.

Pintamaustettu uutuus vastuullisesti vakuumissa

Atria Possun Fileepihvi Spice Rub 570 g

Pihvin ystäville trendikkäästi RUB-pintamaustettu possun ulkofileepihvi. Kevyellä suolauksella varmistetaan, että kuluttaja onnistuu valmistamaan mehukkaan pihvielämyksen. Spice Rub -pintamausteena on käytetty mm. tomaattia, paprikaa ja mustapippuria. Pintamaustettu fileepihvi on kätevä valmistaa grilliä sotkematta. Pakkaus sisältää viisi ulkofileepihviä. Pihvit on pakattu ekologiseen ja tilatehokkaaseen vakuumipakkaukseen.
 

Helppoon ja nopeaan grillaukseen

Atria Possun Ohuet Fileesiivut Hunaja-Pippuri 300 g

Atria Possun Grillipekoni Karamelli 350 g

Ohuet leikkuut possusta helpottavat kypsentämistä. Possun fileestä ja kyljestä leikatut ohuet siivut ovat nopeita valmistaa ja pienen pakkauskoon ansioista tuotteet sopivat täydentämään monenlaista grillauskattausta. Herkut possun ulkofileestä ja kyljestä ovat valmiiksi maustettuja possun parhailla makupareilla, hunaja-pippurilla tai karamellilla.
 

Parasta possua pintamaustettuna lankkuna

Atria Possun Fileelankku Ranch Rub n. 850 g

Atria Possun Fileelankku Grilling Rub n. 850 g

Atria Possun Kasslerlankku Barbeque Rub n. 800 g

Iso nälkä vaatii myös reilunkokoisen grillin. Atrian fileelankut ovat olleet grillaajien suosiossa kesästä toiseen. Uudet makuvariantit trendikkäästi pintamaustettuina vievät isonkin nälän mennessään ja ovat ennen kaikkea todella näyttävää grillausta. Lankkuja grillatessa on jo kyse siitä, riittääkö grillin koko. Tänä kesänä lankkuperhe täydentyy kasslerista leikatulla lankkupihvillä, joka on takuuvarma makuelämys kasslerin ystäville.
 

Uutta pihvispesialisteille: maustamaton kokonainen, halkaistu kassler

Atria Possun Kassler halkaistu n.1,3 kg

Pitkittäin halkaistu maustamaton kassler on osaavien grillaajien valinta. Uusi erilainen leikkuu on halkaisijaltaan täydellinen pihviksi. Nyt voi leikata mieltymysten mukaan paksummaksi tai ohuemmaksi pihviksi ja maustaa mielensä mukaan. Kannattaa kokeilla valmistaa myös kokonaisena.
 

Elämys myös ilman grilliä

Atria Wilhelm Kypsä Ribs Cola BBQ 580 g

Possun ribsit ovat kesän ykkösherkku. Pitkän valmistusajan vaativa ruhonosa, possun ribsit, on onnistuessaan vastustamaton makuelämys. Valmiiksi sopivan mureaksi sous vide -menetelmällä kypsennetty ribs varmistaa ja helpottaa valmistusta. Kypsä ribs toimii nopeutensa asioista myös akuuttiin ribsin nälkään. Ribsien kolanmaku on lähes makumaailman klassikko kaikenikäisille herkuttelijoille.
 

Laadukasta ja erittäin helppoa valmistaa

Atria Kanan Fileepihvi Aurinkokuivattu Tomaatti 560 g

Laadukkaiden kanan fileepihvien makumaailma vie välimerellisiin tunnelmiin. Mausteina on käytetty mm. aurinkokuivattua tomaattia, valkosipulia ja persiljaa. Pakkaus sisältää neljä tuplamaustettua fileepihviä, joiden alkuperä on jäljitettävissä tilalle saakka. Fileepihvien vakuumipakkauksessa on 60 % vähemmän muovia kuin rasiapakkauksessa. Pakkaukseen on merkitty tuotekohtainen hiilijalanjälkimerkintä.
 

Tulisesti ja tuplasti maustettua mehevästä reisileikkeestä

Atria Kanan Paistileike Tulinen Chili Carolina Reaper 720 g

Nämä mehevästä reisileikkeestä valmistetut kanan paistileikkeet on tuplamaustettu mm. Carolina Reaper -chilillä. Paistileikkeiden tulisuuslukema on 5 asteikolla 1–5. Pakkaus sisältää 6-8 pihviä. Paistileikkeiden vakuumipakkauksessa on 60 % vähemmän muovia kuin rasiapakkauksessa. Pakkaukseen on merkitty tuotekohtainen hiilijalanjälkimerkintä.
 

Suosikkimaku paistivartaana

Atria Kanan Paistivarras Classic BBQ 550 g

Helppo ja nopea lapsiperheiden toiveuutuus onnistuu niin grillissä kuin uunissakin. Maustetut vartaat on valmistettu tilajäljitettävästä, antibioottivapaasta kanan reisileikkeestä. Makua vartaille antaa perinteinen grillimauste pippureista, yrteistä ja karamellisoidusta sokerista. Pakkaus sisältää kuusi paistivarrasta. Kierrätettävään muovirasiaan on painettu tuotekohtainen hiilijalanjälkimerkintä.
 

Klassinen grillimaku minuuttifileenä

Atrian Kanan Minuuttifilee Grillimarinoitu 760 g

Ohuet pihvit on valmistettu tilajäljitettävästä ja antibioottivapaasta kanan fileestä. Iso perhepakkaus perinteisellä, koko perheen makuun sopivalla grillimaulla nopeaan ja helppoon grillaukseen. Tuotteen lihapitoisuus on 80 %.
 

Suomalaisen lihan ja argentiinalaisen chimichurrin liitto

Atria Wilhelm CC Summer Sausage 350 g

Atria Wilhelm on Suomen suosituin ja viime kesän myydyin A-luokan grillimakkara (lähde: Nielsen Grillaus 2021). Jo useampana vuonna ykköskesämaku on ollut Atria Wilhelm, ja tänä kesänä se on Atria Wilhelm CC Summer Sausage! Uutuutta maustaa vahva argentiinalainen yrttikastike, chimichurri, jossa mukana mm. persiljaa, organoa, chilijauhetta ja valkosipulia. Tuotteen lihapitoisuus on 75 %.
 

Atria Artesaani: käsin tehtyä, mureaksi paahdettua

Atria Artesaani Mureaksi Paahdettu Kanafilee Aurinkokuivattu Tomaatti 150 g

Tämä kanaleike on valmistettu suomalaisesta kanan lihasta, mukana makua tuomassa on aurinkokuivattu tomaatti. Glaseeraus ja paahto takaavat herkullisen paistopinnan, täydellisen mureuden ja upean aromin. Kanafileen lihapitoisuus on 91 %.
 

Kesän helpoimpia herkkuja

Atria Vuolu Possun Paistista Buffalo 200 g

Maustettu ja mehevä possun paistista valmistettu Vuolu-uutuuden lihapitoisuus on hulppeat 99 %. Maun salaisuutena mm. chili, tomaatti, paprika ja valkosipuli. Atria Vuolu-tuotteet ovat kesän helpoimpia herkkuja leivän päälle, salaattiin ja myös muuhun kokkailuun.
 

Kuluttajatestien suosikki

Atria Pikkelöity Kaalisalaatti 300 g

Herkullinen ja monikäyttöinen raastesalaatti on valmistettu kotimaisista kasviksista grilliruoan 

ja muiden lämpimien ruokien lisukkeeksi. Kirkkaan kastikkeen raikkaus ja raasteen rapeus ovat sopivasti tasapainossa. Vegaaninen Sydänmerkki-tuote on laktoositon ja gluteeniton. 
 

Mausteinen lisuke grillikauteen

Atria Sinappi-Pippuri Perunasalaatti 350 g

Tähän uutuusperunasalaattiin on saatu enemmän makua ja ulkonäköä sinapista ja pippurihipuista. Erinomainen vaihtoehto kaikkiin grillikauden kattauksiin, vappupiknikiltä juhannusjuhliin. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.
 

Perinteitä vaalien modernisoitu klassikko

Forssan Kurkkuperunasalaatti 350 g

Raikas kurkkuperunasalaatti maistuu koko perheelle. Mieto ja maukas salaatti sopii moniin ruokailuhetkiin. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.
 

Leivänpaahtimesta uutuuksien pizzauuni!

Atria Paahto Calzone Kebab 110 g

Atria Paahto Calzone Kana-BBQ 110 g 

Atria Paahto Calzone on pizzatyyppinen välipala, jonka voi lämmittää leivänpaahtimessa. Calzonen täytevaihtoehtoja on kaksi: Kebab ja Kana-BBQ. Atria Paahto Calzone on kätevin lämmittää leivänpaahtimessa, mutta onnistuu helposti myös uunissa tai leipägrillissä. 
 

Trendikäs versio perinteisestä lihapiirakasta

Atria Kanatasku Kaurakuorella 200 g

Atria Kanatasku Kaurakuorella on trendikäs ja terveellinen versio perinteisestä lihapiirakasta. Herkullisen kaurakuoren täytteenä on ilman antibioottia kasvatettua, currymaustettua kananlihaa ja ohraa. Kana, ohra ja kaura ovat alkuperältään suomalaista. 
 

Uniikkiuutuus klassikkojen sarjaan

Atria Kanapullat Bearnaise-kastikkeella 350 g

Yhden hengen kanapulla-aterian mehukkaat pyörykät on valmistettu suomalaisesta kanan lihasta ja ne tarjoillaan tässä annoksessa rakuunaperunoiden ja porkkanoiden kera. Aterian kruunaa herkullinen Bearnaise-kastike.  
 

Siirappinen klassikko kaalista ja jauhelihasta

Atria Suomalainen Lihakaalilaatikko 350 g

Tämä suomalaisen ruokakulttuurin perinneherkku ei esittelyitä kaipaa. Suomalainen liha ja kaali kietoutuvat maukkaaksi ateriaksi, jonka viimeistelee ripaus siirappia. Klassikkojen klassikko. 
 

Linkki tuotekuviin: https://atria.emmi.fi/l/QDw_FcVZnpfc

Lisätietoja:

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen