Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 09.5.2023

Atria lahjoittaa 50 000 euroa Olympiarahastoon lasten ja nuorten tavoitteellisen urheilun tukemiseksi

Lehdistötiedote 9.5.2023, klo 10.00

Atria lahjoittaa 50 000 euroa Olympiarahastoon lasten ja nuorten tavoitteellisen urheilun tukemiseksi

Atria Oyj lahjoittaa 50 000 euroa Suomen Olympiarahastoon, joka on kerännyt varoja lasten ja nuorten tavoitteellisen urheilun tukemiseen vuodesta 2020 lähtien. Olympiarahaston tavoitteena on antaa lupaaville nuorille urheilijoille aito mahdollisuus kehittyä ja luoda edellytyksiä myös kansainväliseen menestykseen.

– Atria haluaa olla mukana tukemassa nuoria urheilijoitamme, jotta heillä olisi hyvät harjoitusmahdollisuudet ja eväät myös menestyä lajissaan. Motivaatio, ruoka, lepo ja oikeat olosuhteet harjoittelulle ovat liikunnallisen elämäntavan ja menestymisen perusedellytyksiä. Tavoitteellisessa urheilussa vaaditaan samoja taitoja, joita myös työelämä odottaa nuorilta: yhteisöllisyyttä, halua kehittää itseään ja taitoja käsitellä pettymyksiä, toteaa Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn.

Olympiarahaston ja Olympiakomitean varainhankinnan johtaja Anu Kauppi kiittää Atriaa tärkeästä ja merkittävästä lahjoituksesta.

– Tämän lahjoituksen arvo on pysyvä ja ikuinen, sillä se kerryttää Olympiarahaston pääomaa. Olympiarahaston idea on jakaa avustuksia sijoitetun pääoman tuotoista, jolloin rahaston alkupääomaan ei kosketa. Sijoitus Olympiarahastoon on sijoitus Suomen lasten ja nuorten parempaan tulevaisuuteen. Lämmin kiitos Atrialle!

Olympiarahastoa ylläpitää Suomen Urheilun tukisäätiö.  Säätiö jakoi Olympiarahaston ensimmäiset avustukset urheiluakatemioille loppuvuodesta 2022.

Lisätietoja
Atria Oyj: viestintäjohtaja Hanne Kortesoja, puh. 0400 638839, hanne.kortesoja@atria.com
Olympiarahasto: myyntijohtaja Anu Kauppi, puh. 040 5201234, anu.kauppi@olympiakomitea.fi
https://www.olympiarahasto.fi/

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen