Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 15.5.2024

Atria ja Härmämedi yhteistyöhön työterveyspalveluiden järjestämisestä

Atria Suomi Oy ja Härmämedi Oy ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen Atrian työterveyspalveluiden järjestämisestä. Aiesopimuksen mukaan Härmämedi Oy tarjoaa Atrialle työntekijöiden työterveyspalveluita Nurmon työterveysasemalla.

Atrian työterveyshuollon uudelleenjärjestelyllä turvataan korkealaatuiset työterveyshuollon palvelut Atrian henkilöstölle myös tulevaisuudessa ja vahvistetaan paikallista yhteistyötä.

”Atria on tehnyt määrätietoisesti työtä työterveyden ja -turvallisuuden parantamiseksi ja olemme saaneet tästä työstä erinomaisia tuloksia. Nyt käynnistämme neuvottelut Härmämedin resurssien ja osaamisen hyödyntämisestä. Härmämedi on paikallisten yritysten omistama työterveyshuoltoon erikoistunut palvelun tuottaja. Haluamme osallistua yhteistyöhön muiden alueemme yritysten kanssa työhyvinvoinnin ja työterveyspalveluiden kehittämiseen sekä panostaa entistä laajemmin myös ennaltaehkäisevään työterveyshuoltoon”, sanoo Atria Suomen henkilöstöjohtaja Patrik Lindholm.

”Aiesopimus on Härmämedille merkittävä askel ja vahvistaa toimintaamme työterveyspalveluiden tuottajana alueellisesti. Atria on alueemme yksi suurimmista yksityisistä työnantajista ja haluamme aidosti kehittää työterveyspalveluita Atrian kanssa” sanoo Härmämedin toimitusjohtaja Jan-Erik Hagfors.

Härmämedi on räätälöityjä ennaltaehkäiseviä työterveyspalveluja ja työperäisiä sairaanhoitopalveluja tuottava alueellinen työterveyshuoltoyksikkö, joka on paikallisten yritysten omistama.

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Patrik Lindholm, Atria Suomi Oy, patrik.lindholm@atria.com, puh. 040 849 9804, toimitusjohtaja Jan-Erik Hagfors, Härmämedi Oy, puh. 050 5646457, jan-erik.hagfors@harmamedi.fi.

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen