Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 31.1.2024

Atria myy 70 prosenttia Best-In Oy:n osakkeista SaVe Logistiikka Oy:lle

Atria Suomi myy 70 prosenttia tytäryhtiö Best-In Oy:n osakkeista SaVe Logistiikka Oy:lle. Best-In Oy valmistaa lemmikkieläinten ruokaa ja sen vuosittainen liikevaihto noin 5 miljoonaa euroa. Best-In Oy:n tuotantolaitos sijaitsee Kuopion Kelloniemessä ja yhtiöllä on 17 työntekijää.

– Lemmikkieläinten ruoka ei kuulu Atrian strategisiin painopisteisiin, minkä vuoksi olemme päättäneet myydä 70 prosenttia Best-In Oy:n osakkeista. Myymme yhtiön SaVe Logistiikka Oy:lle, jolla on aito kiinnostus edelleen kehittää ja panostaa yhtiön toimintaan, sanoo Best-In Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Perälä.

– Best-In on yksi johtavista suomalaisista lemmikkieläinten ruokaa valmistavista yrityksistä. Tämä on meille hieno mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa ja päästä mukaan kehittämään yhtiötä, sanoo SaVe Logistiikka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Rannila.

Best-In Oy:n historia ulottuu 1970-alkupuolelle asti, kun Lihakunnan ensimmäiset koiranruokatuotteet valmistettiin Kuopiossa. 2000-luvun alussa toiminta yhtiöitettiin ja Best-In Oy perustettiin. Best-In tuotteissa käytetään 100 % suomalaista lihaa ja kasviksia. Yhtiö tunnetaan erityisesti koirien tuoreruoasta.

Lisätietoja antavat:

  • Matti Perälä, Best-In Oy:n hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 803 445 
  • Tuomo Rannila, SaVe Logistiikka Oy:n hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 666 256

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen