Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 23.1.2024

Risto Lahti Atria Suomen yhteiskuntasuhdejohtajaksi

Risto Lahti (Elintarviketieteiden kandidaatti, ETK) on nimitetty Atria Suomen yhteiskuntasuhdejohtajaksi 1.6.2024 alkaen. Lahti on toiminut vuodesta 2019 lähtien Itikka osuuskunnan ja Lihakunnan toimitusjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt mm. vaikuttajaviestinnän konsulttina ja erityisavustajana Maa- ja metsätalousministeriössä. Risto Lahti raportoi uudessa tehtävässään Atria Suomen toimitusjohtaja Mika Ala-Fossille.

– Atria on edelläkävijä suomalaisessa ruoantuotannossa. Tavoitteenamme on olla johtava pohjoiseurooppalainen ruokatalo, ja tavoitteen saavuttamiseksi panostaminen yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen on tulevaisuudessa entistä tärkeämpää, toteaa Atria Suomen toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi.

– Atrian merkitys suomalaisen ruoantuotannon edistäjänä on vahvistunut yhtiön kasvun myötä. Liiketoimintalähtöisellä ja aktiivisella vuoropuhelulla sidosryhmien kanssa, Atrialla on mahdollisuus edistää koko suomalaisen elintarvikealan kasvua, kansainvälistymistä ja yhä vastuullisempia tuotantotapoja, kertoo Lahti.

Lisätiedot: Mika Ala-Fossi, toimitusjohtaja, Atria Suomi, puh. 040 831 0342.

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen