Ura Atrialla

Monien mahdollisuuksien ruokatalo

 

Etsitkö ensimmäistä kesätyöpaikkaasi? Vai oletko kenties jo kokemusrikas asiantuntija vailla paikkaa, jossa saisit näyttää todellisen osaamisesi? Tai ehkä haet uutta suuntaa urallesi? Meillä Atrialla pääset soveltamaan oppimaasi, näyttämään kyntesi, tekemään yhteistyötä alan parhaiden kanssa, oppimaan — ja ennen kaikkea — innostumaan hyvän ruoan tekemisestä. Eturivin teknologia ja haasteelliset työtehtävät vievät sinua eteenpäin monien mahdollisuuksien ruokatalossamme.

Tauko_656x323.png
TJ-Akatemia_656x323.png

Kehity työnjohtajaksi

 

Atrian omassa Työnjohtaja-Akatemiassa yhdistyvät käytännön työ ja oppisopimuskoulutus.  Työnjohtajan roolissa pääset töihin ihmisten kanssa ja johtamaan tavoitteellista ja tuottavaa työtä. Jos olet tiimipelaaja, joka ei arastele vaihtaa kenttäpelaajan roolia valmentavan esihenkilön rooliin, ja pidäthän myös haasteista ja kehittymisestä, Työnjohtaja-Akatemia voi olla juuri sinun juttusi.

KV_656x323.png

Rekrykoulutusta kansainvälisille työnhakijoille

 

Atrian oma rekrytointivalmennus on suunnattu työnhakijoille, joiden äidinkieli ei ole suomi. Valmennuksen kautta palkkaamme tuotannon työntekijöitä Nurmon tehtaille. Kahden kuukauden mittaiseen valmennukseen sisältyy mm. hygienia- ja työturvallisuuskoulutusta, työkulttuurin ja suomen kielen opintoja sekä teoriaa ja käytäntöä elintarvikevalmistuksesta. Valmennus toteutetaan yhdessä Sedu Educationin kanssa.

Lue lisää valmennuksesta
Trainee_656x323.png

Rakenna tulevaisuutta

 

Haluatko olla osa johtavaa kansainvälistä elintarvikeyritystä, joka investoi vahvasti tulevaisuuteen? Meillä Atrialla on erinomaiset ammatillisen kasvun ja urakehityksen mahdollisuudet. Trainee-valmennuksessamme pääset rakentamaan tulevaisuuttasi käytännön tekemisen kautta, itseäsi kehittäen ja osaavien mentoriemme opastuksessa. Traineena tutustut laajasti elintarvikealaan ja saat vahvan ymmärryksen koko ruokaketjusta.

Tutustu Trainee-ohjelmaamme