Töihin meille

Onnistumiset tehdään yhdessä

 

Me Atrialla teemme hyvää ruokaa kaikkiin ruokahetkiin. Se on niin iso asia, että tarvitsemme siihen monen ammattiryhmän yhteistyötä, ja se on tehtävä fiksusti, avoimesti, innostuneesti ja yhdessä. Niin, hyvä ruoka – me teemme sitä pellolla, navetassa, kuorma-auton kopissa, varastohalleilla, näyttöpäätteen edessä, suojakengissä, sijoittajatapahtumissa ja hävikkiruokaopastuksissa.

 

Olemme kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuotteena ja intohimona on hyvä ruoka. Työllistämme keskimäärin 3 700 ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Ruoka-alan eturivin yrityksenä luomme mahdollisuuksia ja kasvamme koko ajan. Me rakastamme ruokaa.
 
Haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen.

 

Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Poydassa_432x464.png

Paremman mielen työpaikka

Meille on tärkeää, että meillä voidaan hyvin. Siksi satsaamme henkilöstön hyvinvointiin, osaamiseen ja johtamiseen. Vastuu ihmisistä näkyy meillä arjen tekoina.

Ainutlaatuisia polkuja, yksi Atria

Isossa talossa on huikea määrä erilaisia työtehtäviä ja luonnollisesti myös paljon erilaisia tekijöitä. Tutustu meihin tarkemmin ja lue lisää siitä, mitä me teemme.

Monien mahdollisuuksien ruokatalo

Ensimmäinen kesätyö etsinnässä? Asiantuntija vailla paikkaa, jossa näyttää osaamisensa? Haussa uusi suunta uralle? Meillä on jatkuvasti tarjolla mahdollisuuksia kaikenlaisille osaajille.

 

Sustainability by Atria People

 

Atrian tulevaisuus riippuu osaavista ja hyvinvoivista työntekijöistä. Haluamme luoda työolosuhteet, jotka täyttävät asiantuntevien ammattilaisten vaatimukset, ja olla yksi elintarviketeollisuuden houkuttelevimmista työnantajista.

 

Mitä se tarkoittaa? Sen saavat kertoa työntekijämme itse.