Atria.com logo
Lehdistötiedotteet | 26.2.2013

Suomalaisen ruokakulttuurin päivä torstaina 28. helmikuuta

Suomalainen ruoka on maailman parasta, ja sitä on syytä juhlia. Ensi torstaina 28.2. Atria haluaa kannustaa kaikkia ihmisiä viettämään Suomalaista ruokakulttuurin päivää ja valmistamaan herkullista suomalaista ruokaa.

Tee oma bravuurisi tai kokeile rohkeasti uusia suomalaisen keittiön herkkuja. Kulttuuri elää ajassa, joten älä pelkää ryydittää vanhoja reseptejä uusilla vivahteilla.

Suomalaisen ruokakulttuurin päivä suositellaan vietettävän hyvässä seurassa, joten kutsu ruokapöytään koko perhe tai ystävät ja nauttikaa hyvästä ruoasta yhdessä. Tapahtuma on avoin kaikille suomalaisen ruoan ystäville, joten pistä sana kiertämään.

Kaikki Atria-tuotteet on tehty 100 prosenttisesti suomalaisesta naudan-, sian-, broilerin ja kalkkunan lihasta. Tuotteiden jäljitettävyys on yli puolelle suomalaisista tärkeä ostoperuste. Yli vuosi sitten Atria toi markkinoille broilerituotteet, joiden pakkauksiin on painettu tuotteen tuottaneen tilan nimi ja tänä vuonna tuomme jäljittettävyystiedon myös valikoituihin naudan- ja sianlihan tuotteisiin. Ostaessasi Atria-merkkisen tuotteen, voimme luvata että tiedät mitä syöt.

Onni on, että meillä on suomalaista ruokaa!

Lue lisää tapahtumasta www.facebook.com/atria

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen