Atria.com logo

Viimeinen kuulutus lennolle AS-60060 Atria

06.2.2018
Kesätyö

”Time flies”–  siltä todella tuntuu! Vaikka pakkaset vielä paukkuvat, lupaus keväästä on jo ilmassa. Yhä pitempään näyttäytyvä aurinko herättelee meitä talvihorroksesta ja kertoo talven selän olevan jo taittumassa. Kohti kevättä ja kesää mennään jo lujaa vauhtia.

Meille Atrialaisille se tarkoittaa edessä olevia herkullisia kevään ja kesän ruokasesonkeja. Kevään erilaiset juhlat näkyvät odotettuina ruuhkapiikkeinä toiminnassamme. Pääsiäinen, vappu, juhannus ja kesän grillikausi pistävät hihat heilumaan koko ruokatalossa. Ruuhkaa purkamaan ja vakituisten työntekijöiden lomia tuuraamaan tarvitsemme useita satoja kesätyöntekijöitä tuotantoon, henkilöstöravintolaan ja tekniikkaan huolto- ja kunnossapidon tehtäviin. Ehkäpä se olet Sinä, joka liittyy joukkoomme tänä kesänä! 

Ehkäpä se olet Sinä, joka liittyy joukkoomme tänä kesänä!

Hakiessasi meille, haet työnantajan palvelukseen, joka arvostaa työpanostasi. Meille olet tärkeä. Ilman kesätyöntekijöiden isoa joukkoa, tämä talo ei pyöri, eikä bisnes rullaa. Tullessasi töihin Atrialle me vaatetamme sinut, ravitsemme sinut, perehdytämme sinut työtehtäviisi ja otamme sinut osaksi atrialaista työyhteisöä. 

Vaatetatte? Ravitsette? Mitäh? Niin, talo tarjoaa paitsi työasut, myös kahdesti päivässä ilmaisen välipalan. Noutopöydän päivittäisestä lämpimästä lounaasta maksat vain pienen omavastuuosuuden. Myös henkilökuntamyymälän laaja tuotetarjonta on pienellä rahalla hyödynnettävissäsi. Töissä tai vapaalla – sinun ei ruokatalon työntekijänä tarvitse nälkää nähdä.

Töissä tai vapaalla – sinun ei ruokatalon työntekijänä tarvitse nälkää nähdä.

Satsaamme kesätyöntekijöidemme perehdyttämiseen. Jokaisella osastollamme on koulutetut työnopastajat ja ammattitaitoiset esimiehet huolehtimassa siitä, että saat työtehtäviisi asianmukaisen opastuksen ja tuen. Atrialle on kunnia-asia olla turvallinen työpaikka, jossa viihtyy ja voi hyvin. Töitä tehdään lähes aina tiimityönä. Meillä tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja saammekin kesätyöntekijöiltä paljon kiitoksia kivasta työilmapiiristä ja yhteishengestä.

Työsopimukset ja työtodistukset hoidamme kesätyöntekijöidemme kanssa aina mallikkaasti. Palkanmaksajana olemme reilu ja luotettava. Kesätienistit meillä kestävät vertailun muihin toimialoihin. 

Jos kesätyöhaku on vielä tekemättä, tässä siis meidän ”viimeinen kuulutus Atria-lennolle”:

Sinä 18 vuotta täyttänyt, monipuolisesti ruokatalon töistä kiinnostunut, aktiivinen, kaksivuorotyöhön soveltuva henkilö, hae meille kesätöihin!

TOIMI PIAN – haut ovat umpeutumassa:

  • Seinäjoki, Nurmon tehtaat 11.2.
  • Kauhajoki ja Forssa 28.2.
  • Kuopio 18.3.
  • Sahalahti 2.4.

Kaikkiin toimipisteisiin voit jättää työhakemuksesi tämän linkin kautta: 

Kesätyöhaku 

Atria on Vastuullinen kesäduuni -kampanjan yritys.

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Tytti Isokangas

Tytti Isokangas työskentelee rekrytointipäällikkönä. Hän tunnustautuu ruokaintoilijaksi, jonka pilkesilmäinen ruokamotto on: ”hyvää nälkää ei kannata pilata huonolla ruualla”. Erityisesti viikonloppuisin menu suunnitellaan huolella, pöytä katetaan kauniisti ja kokkaamiseen käytetään aikaa. Ruokailuhetket ovat yhdessäoloa ja erinomaisia syitä koota perhettä ja ystäviä yhteen. Arkenakin ruuan pitää olla maistuvaa, mutta kokkaamisen nopeaa. Ruokaintoilun vastapainoksi Tytti harrastaa liikuntaa: juoksu, maastopyöräily, hiihto ja laskettelu ovat lempilajeja. Kolmas intoilu, jolle Tytin sydän sykkii, on matkustaminen. Kotimaan ja ulkomaan matkailuun kun saa niin hienosti yhdistettyä myös ruoka- ja liikuntaintoilun.

Lue kirjoittajan muita blogeja