Atria.com logo
Pörssitiedotteet | 30.11.2022

Kai Gyllström on nimitetty Atria Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.6.2023 alkaen – Juha Gröhn jää eläkkeelle

Atria Oyj   Pörssitiedote, sisäpiiritieto, 30.11.2022 klo 15.00
Tiedoteluokka: Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Kai Gyllström on nimitetty Atria Oyj:n
toimitusjohtajaksi 1.6.2023 alkaen – Juha Gröhn jää eläkkeelle

Atrian pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Gröhn jää eläkkeelle 31.5.2023. Atria Oyj:n hallitus on nimittänyt KTM, MBA Kai Gyllströmin Atria-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.6.2023 alkaen. Juha Gröhnjatkaa toimitusjohtajana eläkkeelle siirtymiseensä saakka. Kai Gyllströmin CV ja valokuva löytyvät tämän tiedotteen liitteenä.

"Haluan Atrian hallituksen puolesta kiittää Juha Gröhniä hänen menestyksekkäästä työstään Atrian toimitusjohtajana vuodesta 2011 lähtien. Juha Gröhn on ollut Atrian palveluksessa vuodesta 1990 ja hänellä on takanaan merkittävä ura Atrian palveluksessa erilaisissa työtehtävissä. Arvostan sitä tapaa, jolla Atriassa on Juha Gröhnin johdolla tehty vaikeitakin päätöksiä ja viety yhtiötä eteenpäin yhdessä sovittuun suuntaan. Juhan päätös siirtyä eläkkeelle seuraajasuunnittelun tässä vaiheessa on hänen henkilökohtainen ratkaisunsa ja ymmärrän sen hyvin”, sanoo Atrian hallituksen puheenjohtaja Seppo Paavola.

"Uuden toimitusjohtajan valinnassa kiinnitimme huomiota elintarvikealan osaamiseen ja vahvaan kansainväliseen kokemukseen, jota hänellä on työskentelystä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saudi-Arabiassa. Kailla on kokemusta sekä vähittäiskaupan että foodservicen aloilta ja hän on työskennellyt pitkään viljelijöiden omistamassa organisaatiossa. Kai on koulutukseltaan rahoituksen ja markkinoinnin maisteri ja hänellä on laaja ja monipuolinen työkokemus", sanoo Paavola.

"Jään hyvillä mielin tehtävästä vaiheessa, kun yhtiön toiminta ja taloudellinen tilanne on toimintaympäristö huomioiden vakaa. Olen kiitollinen kaikesta siitä yhteistyöstä ja sitoutumisesta, mikä on mahdollistanut menestymisemme niin kotimaassa kuin kansainvälisesti vuosien ajan. Atria on vuosien saatossa kasvanut johtavaksi pohjoiseurooppalaiseksi ruokataloksi, ja tätä kehitystä olen saanut olla yhdessä atrialaisten kanssa viemässä eteenpäin", sanoo Atrian eläkkeelle siirtyvä toimitusjohtaja Juha Gröhn.


Atria Oyj
Hallitus


Lisätietoja antaa:
Seppo Paavola, Atria Oyj:n hallituksen puheenjohtaja.

Yhteydenotot viestintäjohtaja Hanne Kortesojan kautta, puh. 0400 638 839 ja sähköpostitse hanne.kortesoja@atria.com.


Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.atria.com

KaiGyllströmCV_fi.pdf

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen