Atria.com logo
Sijoittajauutiset | 09.11.2022

Kutsu Atrian Capital Markets Day 2022 -webcastiin 24.11.2022

Atria Oyj kutsuu sijoitusanalyytikot, institutionaaliset sijoittajat ja taloustoimittajat virtuaaliseen Capital Markets Day –tilaisuuteen torstaina 24.11.2022. Webcast alkaa klo 10.00 ja päättyy noin klo 12.30.

Linkki webcastiin löytyy Atrian verkkosivuilta osoitteesta: www.atria.fi/konserni/sijoittajat.

Tilaisuudessa Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn käy läpi ajankohtaiset asiat, liiketoimintaympäristön muutoksia ja Atrian strategian painopisteet. Talousjohtaja Tomas Back käy läpi Atrian rahoitustilannetta ja markkinoinnista ja markkinatiedosta vastaava johtaja Pasi Luostarinen kertoo elintarvikemarkkinan kehityssuunnista. Lisäksi ohjelmassa on Atria Suomen toimitusjohtaja Mika Ala-Fossin ja Atria Ruotsin toimitusjohtaja Jarmo Lindholmin katsaukset liiketoiminta-alueiden strategian etenemiseen. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää webcast-linkissä olevan kommenttikentän kautta.

Tilaisuuden esitysmateriaalit ja tallenne julkaistaan Capital Markets Day -tilaisuuden jälkeen Atrian verkkosivuilla www.atria.fi/konserni/sijoittajat/taloustieto/sijoittajatilaisuudet/.

Tilaisuutta voi seurata myös Twitterissä tunnuksella #AtriaCMD22.

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Hanne Kortesoja, Atria Oyj, puh. 0400 638 839, sähköposti: hanne.kortesoja@atria.com.

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen