Atria.com logo
Sijoittajauutiset | 01.11.2023

Kutsu Atrian Capital Markets Day 2023 -webcastiin 23.11.2023

Atria Oyj kutsuu sijoitusanalyytikot, institutionaaliset sijoittajat ja taloustoimittajat virtuaaliseen Capital Markets Day –tilaisuuteen torstaina 23.11.2023. Webcast alkaa klo 10.00 ja päättyy noin klo 13.00.

Linkki webcastiin julkaistaan Atrian verkkosivuilla osoitteessa: https://www2.atria.fi/konserni/sijoittajat/

Tilaisuudessa Atria Oyj:n toimitusjohtaja Kai Gyllström käy läpi ajankohtaiset asiat, liiketoimintaympäristön muutoksia ja Atrian strategian painopisteet ja rahoitustilanteen. Lisäksi ohjelmassa on Atria Suomen toimitusjohtaja Mika Ala-Fossin, Atria Ruotsin toimitusjohtaja Jarmo Lindholmin, Atria Tanskan toimitusjohtaja Lise Ostergaardin ja Atria Viron toimitusjohtaja Olle Hormin katsaukset liiketoiminta-alueiden strategian etenemiseen. Konsernin vastuullisuusjohtaja Merja Leino esittelee Atrian vastuullisuusohjelman, -tavoitteet ja vastuullisuustyön tuloksia. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää webcast-linkissä olevan kommenttikentän kautta.

Tilaisuuden esitysmateriaalit ja webinaaritallenne julkaistaan Capital Markets Day -tilaisuuden jälkeen Atrian verkkosivuilla Sijoittajatilaisuudet - Atria.

Tilaisuutta voi seurata myös Twitterissä tunnuksella #AtriaCMD23.

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Hanne Kortesoja, Atria Oyj, puh. 0400 638 839, sähköposti: hanne.kortesoja@atria.com.

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen