Atria.com logo

Miljoona brändilupausta päivässä – melkoinen määrä

16.2.2024
Vastuullisuus Kotimaisuus Ja Alkupera Vahittaiskaupat Näköaloja ruokaan -artikkelit

Tuskin tiesit, hyvä lukija, että Atrian tehtailta lähtee keskimäärin yli miljoona tuotepakettia asiakkaillemme joka päivä ja näistä miltei miljoona kuuluu atrialaiseen brändiperheeseen. Yksinkertaistaen voidaan sanoa, että joka kolmas talous Suomessa syö Atria-brändättyä tuotetta joka päivä. Se on melkoinen määrä.

Mihin sitten Atria-uskollinen luottaa ja mitä hän arvostaa? Näitä asioita on mielestäni ainakin kolme:

1. Hän luottaa siihen, että Atria-logolla varustettu tuote on tehty Suomessa suomalaisista raaka-aineista. Atrialaisen ruoan ja koko yrityksen alkuperä on suomalaisella maaseudulla – sieltä, mistä meistä suurin osa on lähtöisin.

2. Hän arvostaa laadukkaita tuotteita, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Panostamme lujasti tuotekehitykseen sekä kuluttaja- ja asiakasymmärrykseen. Pidämme huolta nykyisestä portfoliostamme ja tuomme markkinoille jatkuvasti tutkitusti mielenkiintoisia tuotteita ja uudenlaisia konsepteja.

3. Hän luottaa atrialaisen ruoantuotannon vastuullisuuteen ja kestävyyteen. Atrian kestävä ruoantuotanto ja sen läpinäkyvyys kattaa koko ruokaketjun, pellolta pöytään. Se on vastuullisuutta eläimistä ja ihmisistä sekä ilmasto- ja ympäristöasioista. Haluamme kertoa näistä asioista avoimesti ja siksi pakkauksistamme voi esimerkiksi nähdä, miltä tilalta tuotteen raaka-aine tulee ja mikä on tuotteen hiilijalanjälki.

Vahva brändi on liiketoimintamme peruskallio – se kestää aikaa ja myrskyjä – ja se on pitkäjänteisen ja johdonmukaisen työn tulos. Vahva ja pitkäikäinen brändi ei ole vain pintakiiltoa, vaan syvällinen ymmärrys siitä, mitä asiakkaat ja kuluttajat haluavat ja tarvitsevat. Atria-brändin perusta rakentuu vahvoille arvoille, joita myös toteutetaan käytännössä. Tämä auttaa luomaan luottamusta ja uskollisuutta niin asiakkaiden kuin kuluttajienkin keskuudessa.

”Ruoka herättää aina intohimoja ja tunnetason yhteyksiä, mikä tekee ruokabrändeistä erityisen merkittäviä.”

Ruoka herättää aina intohimoja ja tunnetason yhteyksiä ihmisiin, mikä tekee ruokabrändeistä erityisen merkittäviä. Kuluttajilta kysyttäessä ”Kun ajattelet ruokaostoksilla käyntiäsi, minkä brändin liha-, kana-, makkara-, leikkele- tai valmisruokatuotteita ostat mieluiten?”, on Atria pitänyt kärkisijaa vuosikaudet. Systemaattinen työ on tuottanut tulosta ja tästä olemme nöyrästi ylpeitä. Tällä tiellä, arvoisa asiakkaamme, haluamme jatkaa myös tulevina vuosina yhdessä teidän kanssanne.

Mahtavaa kaupallista vuotta 2024!

Antti Paavilainen

Päätoimittaja

Atria Suomi, johtaja, myynti

Kirjoitus on julkaistu Atrian asiakas- ja sidosryhmäjulkaisun Hyvä Ruoka 1/2024 -lehden pääkirjoituksena:

Lue Hyvä Ruoka 1/2024 asiakas-ja sidosryhmälehti täältä 

Jaa