Kausi- ja kesätyöt

Tule meille hyvän ruoan tekijäksi

 

Meillä tehdään Suomen tunnetuimpia ruokatuotteita pihveistä pinaattilettuihin hyvällä fiiliksellä. Olet osa monipuolista ammattilaisten porukkaa. Tarjoamme vuosittain eri ruokasesongeissa töitä sadoille hyvän ruoan tekijöille. Tule mukaan tekemään laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!

 

Millaisella hakemuksella erotun joukosta? Kuinka valmistaudun haastatteluun? Katso videolta rekryn vinkit hakijalle!

Itikanmäellä 464x309.png

Missä töitä on tarjolla?

 

Kausityöntekijöitä tarvitaan lähes kaikissa toimipisteissämme:

 

Seinäjoki (Nurmo)

Forssa

Kauhajoki

Koskenkorva

Kuopio

Varkaus

Milloin töitä tehdään?

 

Työt tehdään pääosin maanantaista perjantaihin aamu- ja iltavuoroissa. Poikkeuksena tästä ovat logistiikkamme rattaat, jotka pyörivät myös viikonloppuisin ja töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Vuoden kierrossa ensimmäisiä kausityöntekijöitä tarvitsemme jo heti alkuvuodesta. Keväällä ja kesällä tarpeemme ovat volyymeiltaan suurimmat, mutta myös syksyllä paikkoja on auki. Valmistaudutaanhan silloin ruokatalossa jouluun!

Logistiikan porukkaa 656x323.png
Tuotanto_vaatteet 464x309.png

Mitä minulta odotetaan?

 

Meillä on tuotannossa useita tehtäviä, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja - me opastamme sinut työhön. Alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi haettaessa tekniikan huolto- ja kunnossapitotehtäviin sekä henkilöstöravintoloihin. Nurmoon ja Forssaan voit hakea jo 17-vuotiaana.