Atria.com logo

Atrialla tehdään Suomen parasta sijoittajaviestintää

15.6.2018
Henkilöstö

Muutama viikko sitten olin vastaanottamassa Atrian sijoittajaviestinnälle myönnettyä palkintoa Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa. Paikalle oli kutsuttu kaikkien suomalaisten pörssiyhtiöiden edustajat, ja erityisesti ne, jotka olivat sijoittuneet kilpailussa kolmen parhaan joukkoon. 

Niin mekin Latvatalon Marjan kanssa sinne menimme, hienot leningit päällä ja puhe valmiina taskussa, jos vaikka voittaisimme koko kisan.

Kolme vuotta sitten uudistimme Atrian nettisivut. Silloin asetimme tavoitteeksemme, että uuden www.atria.com -sivuston pitää menestyä Pörssisäätiön järjestämässä Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa. Näin kävi. Saimme tiedon, että sijoituimme kolmen parhaan joukkoon! Emme meinanneet pysyä nahoissamme.

Silloin asetimme tavoitteeksemme, että uuden www.atria.com -sivuston pitää menestyä Pörssisäätiön järjestämässä Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa.

Tuomariston puheenjohtaja, Aalto yliopiston professori Jarmo Leppiniemi aloitti palkintoseremonian sanomalla: 

"Kilpailun taso oli kova – jopa kansainvälisessä vertailussa olette todellakin onnistuneet työssänne. Täällä on paikalla tänään kultaisen jäävuoren platinainen huippu."

"Marja, ollaanko me oikeassa paikassa?", supatin Marjalle, kun mieleeni hiipi epäilys, onko tämä totta vai unta.

Kolmospalkinto meni Tikkurila Oyj:lle, Atria sai kakkospalkinnon ja Alma Media Oyj palkittiin parhaana. Seisoimme palkintolavalla kukkapuskat ja kunniataulu kädessä muiden palkittujen huippuammattilaisten kanssa. Tuossa hetkessä olimme voittajia – olimme päässeet tavoitteeseemme.

Tuossa hetkessä olimme voittajia – olimme päässeet tavoitteeseemme.

Tämän tarinan opetus on se, että on hienoa saada positiivista palautetta omasta työstään. Palaute on työelämän pienin suuri asia. Parhaimmillaan palaute antaa energiaa, synnyttää imua työhön ja kannustaa kehittymään.

Nyt pitää antaa palautetta. Hyvän sijoittajaviestinnän tekemiseen tarvitaan osaavia ihmisiä. Kiitos hyvästä työstä Tarja, Ritva, Arja, Tomas, Merja, Olli, Juha ja viestintätoimisto Selanderin ihmiset. Olette aivan huippuja.

Mukavaa kesää!

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Hanne Kortesoja

Hanne Kortesoja on Atrian viestintä- ja IR-johtaja. Hänestä on hienoa olla mukana Atrialaisten huippuammattilaisten joukossa. Hannea motivoi tunne siitä, että hän tekee tärkeää työtä ja voi omalla työpanoksellaan kehittää Atriaa paremmaksi. Erityisen hyvä Hanne on siinä, että hän osaa hakea tietoa ja malleja uuden oppimiseen. Mutta yhdestä asiasta hän ei ole kovin innostunut: ruoanlaitosta. Se nolottaa häntä hieman, koska Atria on ennen kaikkea ruokatalo. Ruoanlaiton sijaan Hanne rentoutuukin pyöräillen, juoksemalla tai hiihtämällä. Hänet löytää usein myös maatalonsa piha-askareista tai painikatsomosta omaa poikaa kannustamasta. Hannen elämän suola on onnelliset hetket arjen keskellä: perhe, ystävät ja yhdessä oleminen.

Lue kirjoittajan muita blogeja